Neler yeni

Çözüldü Jailbreak hatası

Beyazkin

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Cihazım iphone 6s plus (ios 12.4) jailbreak yapamıyorum

Ekli dosyalar

• 42711816-8467-4A9D-A466-053E03D372E2.png
    42711816-8467-4A9D-A466-053E03D372E2.png
    195.1 KB · Görüntüleme: 22

Ekli dosyalar

• 797160A3-0288-4E1D-ADF6-7933ACBF6C42.png
    797160A3-0288-4E1D-ADF6-7933ACBF6C42.png
    264.1 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Böyle hata alanlar için bir yazı paylaştı takım.

Böyle hata alanlar çıkıp tekrar girip jb yapsın diye. Bende dün yaşadım dediği gibi yaptım jb oldu ikinci sefer de.

Bende 2 gün önce c0ver yaptım dün sorun oldu bişeyler düzgün çalışmadı hata veriyordu yoktan yere dünden beri Chimera deniyordum o da olmuyordu az önce ne hikmetse oldu daha hoş compact tasarımı var hoşuma gitti c0ver dan daha iyi dedi bir hocam bakalım. Şimdilik cylinder uygulaması widget ekranından ana ekrana geçerken takılarak geçiyor. Chimera kullananlar tavsiye edebileceğiniz tweaks var mı ?

Bende 2 gün önce c0ver yaptım dün sorun oldu bişeyler düzgün çalışmadı hata veriyordu yoktan yere dünden beri Chimera deniyordum o da olmuyordu az önce ne hikmetse oldu daha hoş compact tasarımı var hoşuma gitti c0ver dan daha iyi dedi bir hocam bakalım. Şimdilik cylinder uygulaması widget ekranından ana ekrana geçerken takılarak geçiyor. Chimera kullananlar tavsiye edebileceğiniz tweaks var mı ?

Kullandığın tweakleri kullan hocam sorun yok. No problem yani. :)

Kullandığın tweakleri kullan hocam sorun yok. No problem yani. :)
Hatırlamıyorum ki hocam ordan burdan toplamıştım tweakleri :D Bu işlerde yeni olduğum için tecrübesizim yani ne iyidir ne kötüdür bilmiyorum. Önerebiliceğiniz muhakkak olsun dediğiniz tweaks var mı ?

Hatırlamıyorum ki hocam ordan burdan toplamıştım tweakleri :D Bu işlerde yeni olduğum için tecrübesizim yani ne iyidir ne kötüdür bilmiyorum. Önerebiliceğiniz muhakkak olsun dediğiniz tweaks var mı ?

Bu bölümden tweaklere bakarak size yararlı düşüneceğiniz tweakleri yükleyebilirsiniz. :)

Volume Amplifer diye buldum işe yaramadı silmek istiyorum silinmiyor nasıl yapıcam ?

Ücretli olan buydu. Senin indirdiğin de o zaman büyük bir ihtimal crackli. Crackli olduğu için sorunlu olur. Bilmiyorum maalesef. Zaten forumda da kaç kez söylenildi. Crack kullanmayın diye.

Ücretli olan buydu. Senin indirdiğin de o zaman büyük bir ihtimal crackli. Crackli olduğu için sorunlu olur. Bilmiyorum maalesef. Zaten forumda da kaç kez söylenildi. Crack kullanmayın diye.
Crack zaten kullanmıyorum hocam onun reposunu indirmedim direk Chimera nasılsa öyle bıraktım dediğim programı kurdum sonra da silmek istediğim de silmedi
[automerge]1566304848[/automerge]
Uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açın restore yapın.
Diğer tweak ve ayaları kalıcak mı hocam siliniyor mu yoksa ?

Crack zaten kullanmıyorum hocam onun reposunu indirmedim direk Chimera nasılsa öyle bıraktım dediğim programı kurdum sonra da silmek istediğim de silmedi
[automerge]1566304848[/automerge]

Diğer tweak ve ayaları kalıcak mı hocam siliniyor mu yoksa ?

Tweaklar ve repolar silinir

Geri