Unc0ver atıyor malesefSana tavsiyem uncoverı indir o daha iyi
Onu nasıl yapıcaz?Exploiti değiştirip öyle dener misin?
Anladım bro. Bi bakayımChimera'da exploit seçimi var ordan farklı bir exploit seçeceksin.
Chimera’dan bişey anlamadım. ?Chimera'da exploit seçimi var ordan farklı bir exploit seçeceksin.
Bende 2 gün önce c0ver yaptım dün sorun oldu bişeyler düzgün çalışmadı hata veriyordu yoktan yere dünden beri Chimera deniyordum o da olmuyordu az önce ne hikmetse oldu daha hoş compact tasarımı var hoşuma gitti c0ver dan daha iyi dedi bir hocam bakalım. Şimdilik cylinder uygulaması widget ekranından ana ekrana geçerken takılarak geçiyor. Chimera kullananlar tavsiye edebileceğiniz tweaks var mı ?
Hatırlamıyorum ki hocam ordan burdan toplamıştım tweakleriKullandığın tweakleri kullan hocam sorun yok. No problem yani. :)
Hatırlamıyorum ki hocam ordan burdan toplamıştım tweakleriBu işlerde yeni olduğum için tecrübesizim yani ne iyidir ne kötüdür bilmiyorum. Önerebiliceğiniz muhakkak olsun dediğiniz tweaks var mı ?
Hocam buraya bakmadan önce bana kesinlikle gerekli batarya ve ses cihazdan ses çıkmıyor artık ücretsiz bir tweak var mı ? Zil sesini ahize sesini yükseltebiliceğim?Tweak | Paylaşım
www.jailbreaktr.com
Bu bölümden tweaklere bakarak size yararlı düşüneceğiniz tweakleri yükleyebilirsiniz. :)
Hocam buraya bakmadan önce bana kesinlikle gerekli batarya ve ses cihazdan ses çıkmıyor artık ücretsiz bir tweak var mı ? Zil sesini ahize sesini yükseltebiliceğim?
Volume Amplifer diye buldum işe yaramadı silmek istiyorum silinmiyor nasıl yapıcam ?Ücretli var bildiğim kadarıyla kullanmıyorum ama.
Volume Amplifer diye buldum işe yaramadı silmek istiyorum silinmiyor nasıl yapıcam ?
Volume Amplifer diye buldum işe yaramadı silmek istiyorum silinmiyor nasıl yapıcam ?
Crack zaten kullanmıyorum hocam onun reposunu indirmedim direk Chimera nasılsa öyle bıraktım dediğim programı kurdum sonra da silmek istediğim de silmediÜcretli olan buydu. Senin indirdiğin de o zaman büyük bir ihtimal crackli. Crackli olduğu için sorunlu olur. Bilmiyorum maalesef. Zaten forumda da kaç kez söylenildi. Crack kullanmayın diye.
Diğer tweak ve ayaları kalıcak mı hocam siliniyor mu yoksa ?Uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açın restore yapın.
Crack zaten kullanmıyorum hocam onun reposunu indirmedim direk Chimera nasılsa öyle bıraktım dediğim programı kurdum sonra da silmek istediğim de silmedi
[automerge]1566304848[/automerge]
Diğer tweak ve ayaları kalıcak mı hocam siliniyor mu yoksa ?