Merhabalar Cihazımda TivibuGo uygulamasını cihaz jb aktif iken açabiliyorum ancak jb etkin iken açamıyorum. Liberty Lite kurdum ancak sorun düzelmedi başka İos 12.4 için jb bypass yapabileceğim bir tweak var mı ?
Unsub yada show deneyebilirsiniz
Shadow denediniz mi?Merhabalar Cihazımda TivibuGo uygulamasını cihaz jb aktif iken açabiliyorum ancak jb etkin iken açamıyorum. Liberty Lite kurdum ancak sorun düzelmedi başka İos 12.4 için jb bypass yapabileceğim bir tweak var mı ?
Forumda arama kısmını kullanarak hem repoyu hemde tweak hakkında daha yararlı bilgileri bulabilirsinizRica etsem Repo adreslerini paylaşır mısınız ?
Shadow yükledim Applications dan tivibugo yu açtım Filter dynamic linker den de açtım tivibuyu tekrar ana menüden automatic generate yi açıp üstünde ki generate file map e tıklıyosun o kdar sonra açılıyo
Teşekkürler kardeş, tivibu go sayenizde oldu, aynı yöntemle yemek sepetini yapayım dedim, yemek sepeti olmadı.
![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Shadow yükledim Applications dan tivibugo yu açtım Filter dynamic linker den de açtım tivibuyu tekrar ana menüden automatic generate yi açıp üstünde ki generate file map e tıklıyosun o kdar sonra açılıyo
shadow var onu dene
Ben de yapamadım aynı şeyleri deneyerek. Farklı bir çözümü olan var mı?Shadow deniyorum ama tivibu giriş yapmıyor. üstte arkadaşlar yapmış, ayarları dedikleri gibi yaptım bende olmadı. Biryeri atlıyorum heralde shadow da birsürü ayar var.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
A-Bypass tweak
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Papara uygulamasına jailbreak algıladığı için geçemiyorum. Bütün tweakleri denedim hiçbiri olmadı farklı bir çözümü olan var mı ?
Sürüm: ios 12.4
Uncover sürüm : 3.8.0
Cihaz : Iphone 6s
Tweak: KernBypass
Repo:Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Fiyat: Ücretsiz
Açıklama: Bir çok bypass detection tweakinin yanı sıra özellikle Papara kullananlar için tavsiye ediyorum. Şu ana kadar papara uygulamasını açabilen tek detection tweaki.