Jailbreak Bekleyenler sürümleri iOS 11.1.2 veya Altında Tutun!

• Konu Sahibi Konu Sahibi efsane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şuanda Jailbreak için çalışan masri ile nullpixel ortaklaşa ve morhepus bireysel şekilde çalışıyor. Nullpixel saurik cydia hazır ettiğinde bizde hazır olmuş oluruz demişti.

Vortex bugun beta bir ipa cikarmis ama butun cihazları kapsamiyor ve 10.3.3 e kadar versiyonları kapsıyor...Diger cihazlarada zamanla gelecekmiş..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eveett developer lar için jailbreak yayınlandı arkadaşlar.. Ha gayret az kaldı

Heyecanlandırdın ama bende sandım Morpheus çıkarmış masri mi ne o biliyorum kendisi de Morpheus daha stabil diyor

Aynen o da çıkarmış anlamadım bende :)

Şu anda dışardayım eve geçince pc den reddit e falan bakıcam.. Sanırım orda daha net bir şey bulurum :)

Aynen o da çıkarmış anlamadım bende :)

Şu anda dışardayım eve geçince pc den reddit e falan bakıcam.. Sanırım orda daha net bir şey bulurum :)

Ben baktım sadece Morpheus a odaklandım oda ses seda yok. Ulan saurik güncelle hadi

Ben baktım sadece Morpheus a odaklandım oda ses seda yok. Ulan saurik güncelle hadi

Ya aslında saurik cydia yı güncellese bile sıkıntı bitmeyecek bir süre daha.. Daha tweak lerin güncellenmesini bekleyeceğiz

Ya aslında saurik cydia yı güncellese bile sıkıntı bitmeyecek bir süre daha.. Daha tweak lerin güncellenmesini bekleyeceğiz

Bana lazım olan Anemone ( destekliyor iOS 11 ) appaddict gibi AppStore ve uygulama içi satın alma yeter

Bana lazım olan Anemone ( destekliyor iOS 11 ) appaddict gibi AppStore ve uygulama içi satın alma yeter

Ben şu çözünürlük işini halledemedim bir türlü:( iphone 6 da hangi çözünürlüğü denediysem ekran bozuluyor onu halletsem başka bir şey istemiyorum :(

Peki bu jakeashacks in yaptıgı ney tam olarak ifenix de paylaşmış
Bahsettiğim araç o zaten. Kısmi bir jailbreak cydia yok.

V0rtex-s uygulama haline getirilerek .deb kurma imkanı sağlıyor. Yalnızca mobilesubstrate bağımlılığı bulunmayan tweak debleri yüklenebilir.

Tweaklerin %90 ise substrate bağımlılık içerir. Dolayısıyla adı geçen aracı kurmanın pek bir mantığı yok.

v0rtex 10.3.x konusunu uymarım iyice aydınlatmışımdır.

05cad7fdebeeb6c1dcb84076f0424ec9.jpg

Moderatör tarafından düzenlendi:
İPhone 7 Plus kullanıyorum 10.3.2 versiyondayım bir türlü jailbreak yakalayamadım sizce bu sürüme jailbreak çıkarmı ? Beklemelimiyşm yoksa cihazı son sürüme güncellemelimiyim ? Son sürümde jailbreak imkansız gibi 10.3.2 dede houdini var hiç bir işe yaramıyor lütfen yardım

İPhone 7 Plus kullanıyorum 10.3.2 versiyondayım bir türlü jailbreak yakalayamadım sizce bu sürüme jailbreak çıkarmı ? Beklemelimiyşm yoksa cihazı son sürüme güncellemelimiyim ? Son sürümde jailbreak imkansız gibi 10.3.2 dede houdini var hiç bir işe yaramıyor lütfen yardım

Şu anda O sürümde Beklemek en doğru karardır

¯\_(ツ)_/¯

Geri