Jailbreak Bekleyenler sürümleri iOS 11.1.2 veya Altında Tutun!

• Konu Sahibi Konu Sahibi efsane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
11.1 sürümüm 11.1.2 gelirse bu sürümüde kapsarmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@efsane6 Evet hocam değidiğin gibi Abraham Masri ve Nullpixel ortak bi çalışma yapmaya karar vermişler.

Saurik Cydia'yı hazır ettiğinde bizde hazır olmuş oluruz diyor.

79c2b319735cb0e613aea281fc2d6fbb.jpg

İ7

Dikkat
Son günlerde jailbreak haberleri iyice artmışken fake jailbreak araçlarıda ortaya çıkıyor.

Dün ortaya çıkan ijapija adlı geliştiricinin yayınladığı EPIMETHEUS adlı aracı ASLA yüklemeyin. Yüklerseniz eğer cihazınız elmada kalacaktır.
Gerçek jailbreak aracı yayınlandığında yönetim ekibi olarak testlerimizi yapıp sizinle paylaşacağız takipte kalın.

2649264cf423ab635e46aa7a9e82bcbb.jpg

cihaz elmada kalacaksa neden yapıyorlar böyle bir şeyi anlamıyorum. hadi trojan yüklese şifre çalsa tamam diyeceğim bir yere kadar kendi hesabına çalışıyor.. ama elmada kalıyorsa bunu yapmalarının amacı ne acaba?

cihaz elmada kalacaksa neden yapıyorlar böyle bir şeyi anlamıyorum. hadi trojan yüklese şifre çalsa tamam diyeceğim bir yere kadar kendi hesabına çalışıyor.. ama elmada kalıyorsa bunu yapmalarının amacı ne acaba?

Elmada mı ? Kaldı senin

İ7

bu arada yeni çıkarılan toolkit başarılı şekilde çalışmış.. :clap:

insanlık için küçük, ios11 jailbreak için koca bir adım daha :clapclap::clapclap:

upload_2017-12-21_11-29-22.png

İyi de 10.2 jb sahibi bizler sonsuza kadar burda mı kalacağız?

İyi de 10.2 jb sahibi bizler sonsuza kadar burda mı kalacağız?

benim sonum öyle gözüküyo 5s kullanıyorum ios 11 kastığı için böyle 10.2 de iyiyim keşke shsh kaydı gerekmeden ios 9/8/7 filan yükleye bilsek

morpheus saurik e ulaşmaya çalıştığını yazmış. Eğer ulaşabilirse cydia entegre edilmiş bir jailbreak aracı çok kısa sürede gelebilir.

upload_2017-12-22_0-54-45.png

Geri