jailbreak aracı güncellemelimiyim ?

ugur21122

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
sa , uncover jailbreak yaptım 1 hafta önce cihazıma , reprovisionla oto matik imzalamayıda açtım sorunsuz kullanıyorum. yalnız ben jailbreak yaparken indirdiğim süürm 3.5.2 idi şimdi 3.5.6 diye sürüm çıkmış yanılmıyorsam. şimdi bu jailbreakı temiz olarak nasıl güncelleye bilirim. bu güncellemeyi yapmamın faydaları varmı. yapmasam bi zararı yoksa yapmamayı düşünüyorum. uğraşmamak için.

sa , uncover jailbreak yaptım 1 hafta önce cihazıma , reprovisionla oto matik imzalamayıda açtım sorunsuz kullanıyorum. yalnız ben jailbreak yaparken indirdiğim süürm 3.5.2 idi şimdi 3.5.6 diye sürüm çıkmış yanılmıyorsam. şimdi bu jailbreakı temiz olarak nasıl güncelleye bilirim. bu güncellemeyi yapmamın faydaları varmı. yapmasam bi zararı yoksa yapmamayı düşünüyorum. uğraşmamak için.
yapmanın faydaları önceki hatalardan nazaran daha az hatalarının olmasıdır temiz yükleme için yüklü olan uncoveri silip safari üzerinden forma girip son sürüm ipayı reprovision ile açman bu kadar

son sürüm ipayı reprovision ile nasıl açacağım anlatırmısın ?

Temiz olarak yüklemek arkadaşın dediği gibi fakat burada önemli nokta, güncelleme sizin cihaz için yenilik içeriyor mu? Buna bakmak lazım.
sayfasında her güncelleme için notlar bulunuyor. Yeni sürümde sizin cihazınızla alakalı bir değişiklik yok ise veya Jailbreak aracında iyileştirmelere gidilmesiyse, çalışan Jailbreak'i bozmanın gereği yoktur.

Geri