Neler yeni

Çözüldü JailBreak Şifrelerim Çalınıyor.

ahmetgokmen

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Mail adreslerimin şifreleri, netflix, twitter, facebook hesaplarımın şifreleri değiştirilmiş. Hepsini geri aldım ancak tekrar olması muhtemel. Bunu cihazımdan nasıl silebilirim yada nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz ?

Jailbreak kullanmama rağmen hiç bir repoya, geliştiriciye %100 güvenmem ama kullanırım o ayrı konu :D

Senelerdir kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bu aralar bu şikayetler artmaya başladı.
Eğer güvenli bir JB'li kullanım istiyorsanız;
1- JB Sonrası Root Şifresini Değiştirmelisiniz.
2- Crackli hiçbir Tweak kurmamalısınız (kaldı ki paralı olan tweakler öyle aman aman dudak uçuklatacak şekilde pahalı değil, 2 USD, 3 USD). Kimsede o parayı veremiyorum demesin herkesin cebinde kaç bin liralık telefonlar var.
3- Kullandığınız tüm sosyal medya hesaplarında iki faktörlü doğrulamaları açmalısınız.
4- Şunu da unutmamalısınız "Hiç Bir Sistem %100 Güvenli Değildir".

Crackli tweak repo kurma. Jailbreak aracına gelirsek tweakbox gibi yerlerden kuruyorsan soru oluşturabilir.

Developer hesabı uygun fiyata veriyoruz. İmzalama derdinde yok. Düşün derim

Crackli tweak repo kurma. Jailbreak aracına gelirsek tweakbox gibi yerlerden kuruyorsan soru oluşturabilir.

Bir sadeliğe mahsus ilk jb yaparken. Kullanılıp sonra reprovision ile yükleme yaparsak peki

Canım coolstarcım chimeranın geliştiricisi bile kendi sitesinde tweakbox'tan yüklemek için link vermiş :)

Geri