Temiz bir güncelleme işlemi olmasada yapabilirsin. Succession ile daha temiz bir restore yapabilirsin Tabi en temiz kurulum DFU mode ile yüklemektir.
Elma’da kalmaz dimi hocamTemiz bir güncelleme işlemi olmasada yapabilirsin. Succession ile daha temiz bir restore yapabilirsin Tabi en temiz kurulum DFU mode ile yüklemektir.
direkt dfu moduna alıp yeni sürümü yükleyebilirsin elmada kalmaz korkmaElma’da kalmaz dimi hocam
uncover mı öneriyorsunuz checkrain mi?direkt dfu moduna alıp yeni sürümü yükleyebilirsin elmada kalmaz korkma
Hocam iPhone 8 plus için 13.5 güncellemesi saçma değil mi?@pay2play Dostum iki üç gün önce bende senin gibi Checkra1n ile 13.3.1 kullanıyordum. Daha sonra DFU moda alıp temiz 13.5 kurulumu gerçekleştirdim ve Unc0ver 5.0.1 ile jailbreak yaptım. Tavsiyem temiz kurulum yapman. Benim tercihim Unc0ver olurdu.
valla checkra1n bana daha stabil geldi donma yol çökme yok şarj on numara stabil tek eksi yönü bilgisayara bağımlısın ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum@pay2play Dostum iki üç gün önce bende senin gibi Checkra1n ile 13.3.1 kullanıyordum. Daha sonra DFU moda alıp temiz 13.5 kurulumu gerçekleştirdim ve Unc0ver 5.0.1 ile jailbreak yaptım. Tavsiyem temiz kurulum yapman. Benim tercihim Unc0ver olurdu.