arkadaslar cihazim iphone 6s ios 12.1.4 shsh bolblarim var 12.1.2 icin fakat ios 12.1.1 beta3 e bir turlu donemiyorum. her seferinde itunestan hata kodu 14 aliyorum. win10-win7 ve mac te denedim hep ayni sonuc. yardimci olabilecek biri varmi
shsh dosyası yanlış, doğru olanı seçin.Error 20 alıyorum. Yani Ayarlanan nonce ile Apticket uymuyor. Shsh2 blobları Tsssaver üzerinden aldığım halde, Windows 7 döndüm yine aynı hatayı alıyorum. 12.1.1 b3 te kalacağım sanırım böyle giderse. İrestore ile de futurerestore ile de denedim.
shsh dosyası yanlış, doğru olanı seçin.
Özelden yazın yarin size yardımcı olayım.şimdi adım adım yazayım nonce12xx ile yüklemek istediğim sürümün noapnonce klasöründeki dosyanın generatör yazısının altındaki kodu iphone yazıp yüklemek istediğim sürümün shsh2 dosyasını seçiyorum yüklemek istediğim ipsw yi seçiyorum diğer seçenekleri seçip uyguladığımda sürekli bu hata çıkıyor.hatta bütün varyasyonlar denedim sonuç aynı.
[automerge]1551557103[/automerge]
benim sorunum bu sitedeki elemanın yaşadığıyla aynı çözümsüz kalmış malesef.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
O zaman bir tane daha yazın yardımcı olabilsin arkadaşımız5 mesaja ulaşmam lazımmış yöneticiye PM için 4 bu
[automerge]1551561026[/automerge]
Hocam,denemeyi yaptınız mı?Sonuç olumlu mu?Konu iceriginde anlatım mevcut, yaptığımız işlem win10 ile alakalıydı. 1 deneme daha yapıp paylaşımı yapmayı düşünüyorum
O surume geçiş izni yok.Telefonum iPhone 5s (Global) Sürüm : 12.1.1 Beta3
iOS 11.2.6 SHSH2 kaydı var
Boot Nonce'yi unc0ver ile ayarlıyorum. Sürüm düşürme işlemi başlıyor Tam yükleme işlemine başlar başlamaz donuyor elmada kalıyor. Reset atıyor tekrar kurtarma moda alıyor. Bundan sonra kurtarma modundan çıkmıyor. Açıp kapatsamda aynı yere giriyor.
Sürüm düşürme imkanım var mıdır ? bu sorun neden oluşmakta.
Yapıyorum bir bilgisayarda sonuç alamadım sadece.Hocam,denemeyi yaptınız mı?Sonuç olumlu mu?
Hocam,#128 mesaj’a bir göz at istersen.11.3.1 sürümüne downgrade yapmış 12.1.1 B3 arkadaş.Yardımcı olabilir belki.Telefonum iPhone 5s (Global) Sürüm : 12.1.1 Beta3
iOS 11.2.6 SHSH2 kaydı var
Boot Nonce'yi unc0ver ile ayarlıyorum. Sürüm düşürme işlemi başlıyor Tam yükleme işlemine başlar başlamaz donuyor elmada kalıyor. Reset atıyor tekrar kurtarma moda alıyor. Bundan sonra kurtarma modundan çıkmıyor. Açıp kapatsamda aynı yere giriyor.
Sürüm düşürme imkanım var mıdır ? bu sorun neden oluşmakta.
12.1.1 B3 ten 11.4.1 geçiş yapmayı 3 defa denedim. Ancak işlem bir süre devam etti ve her seferinde hataya düştü elmada kaldı cihaz. 11.3.1 denedim bunu kurduHocam,#128 mesaj’a bir göz at istersen.11.3.1 sürümüne downgrade yapmış 12.1.1 B3 arkadaş.Yardımcı olabilir belki.
O surume geçiş izni yok.
12.1.1 B3 ten 11.4.1 geçiş yapmayı 3 defa denedim. Ancak işlem bir süre devam etti ve her seferinde hataya düştü elmada kaldı cihaz. 11.3.1 denedim bunu kurdu
Cihazım iPhone 6 iOS 12.1.1 b3
11.4 e donmek istiyorum shsh kayıtların var
Fakat iRestore da errorcode=3 hatası alıyorum yardım edebilecek var mı team wiever dan
Akşam 7 veya 8 gibi bağlanıp bakarım.Bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım?