Duyuru iRestore (Kullanıcı Dostu FutureRestore)

Bana da yardım sağlayabilecek var mı? 13.5 ten 13.4.1 e dönüş için shsh2 kayıtlarım mevcut sep baseband aldım fakat -22 hatası veriyor futurerestore ve irestore

Arkadaşlar bu hatayı alıyorum daha önce bu hatayı alan varmı ? ve recovery ekranına düşürüyor, exit recovery diyince çıkıyor Makine win10 64bitEkli dosyayı görüntüle 9493
Konu iceriginde anlatım mevcut, yaptığımız işlem win10 ile alakalıydı. 1 deneme daha yapıp paylaşımı yapmayı düşünüyorum
aynı hatayı ben de alıyorum.çözüm nedir acaba.win 10 da deniyorum.tüm adımlar doğru.

@efsane ben suan 13.5 surumundeyim fakat kurcalarken bozdum jailbreaki ve hicbisekilde tekrar jb yapamiyorum.Ssh2 kaydim var 13.5 ile, tekrar ayni surume temiz yukleme yapbilirmiyim sep uyumlumudur?

Bana kafayı yedirtecek bu restore işlemi. Ne yaparsam yapayım bir türlü 14.4'ten 14.1'e dönüş yapamıyorum. Var mıdır bir çözümü?
Aldığım hata "error: unable to receive message from fdr 0000000004611ef0 (-2). 0/2 bytes".

Her şeyi doğru yapıyorum nonce set'i de doğru kuruyor hatta gerekli dosyaları da kendim ekliyorum ama nafile.

İşlemler bitince çıkan programlardan nefret ediyorum 😂😂 dün fr yaparken elmada kaldım sorunsuz yapamadık bu olsa hiç sorun yaşamazdık
bendee
[automerge]1645293485[/automerge]
Bana kafayı yedirtecek bu restore işlemi. Ne yaparsam yapayım bir türlü 14.4'ten 14.1'e dönüş yapamıyorum. Var mıdır bir çözümü?
Aldığım hata "error: unable to receive message from fdr 0000000004611ef0 (-2). 0/2 bytes".

Her şeyi doğru yapıyorum nonce set'i de doğru kuruyor hatta gerekli dosyaları da kendim ekliyorum ama nafile.
aynı hatayı almıştım youtubedan çözdüm
[automerge]1645293511[/automerge]
13.5.1 sen 13.5 e dönüş olurum güncellemeyi açık unutmuşum jailbreak gitti
geçmiş olsun

Geri