E emirdagli Aktif Üye JailbreakTR Katılım 1 Ocak 2020 Mesaj 91 Tepkime puanı 5 25 Ocak 2020 #1 selam arkadaslar ipod touch 5 bulmusdum 2 sene önce bugun elime gecdi sorayim dedim ne yaptiysam calistiramadim kaybedenin apple id sini istiyo bunu nasil kulanisli hale getire bilirim?? cami felan kirik ama oluyo yinede muzik dinlemek icin kulanmayi düsünüyordum Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
selam arkadaslar ipod touch 5 bulmusdum 2 sene önce bugun elime gecdi sorayim dedim ne yaptiysam calistiramadim kaybedenin apple id sini istiyo bunu nasil kulanisli hale getire bilirim?? cami felan kirik ama oluyo yinede muzik dinlemek icin kulanmayi düsünüyordum Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
I impaxbro Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 17 Eyl 2019 Mesaj 45 Tepkime puanı 5 25 Ocak 2020 #2 bildigim kadarıyla hic bir sekilde getiremezsin
E emirdagli Aktif Üye JailbreakTR Katılım 1 Ocak 2020 Mesaj 91 Tepkime puanı 5 26 Ocak 2020 #3 impaxbro: bildigim kadarıyla hic bir sekilde getiremezsin Genişletmek için tıkla ... hadi ya eskiden iphone 5 bulmusdum onda da apple is istiyordu üzerine yeni update atinca acilmisdi... Son düzenleme: 26 Ocak 2020
impaxbro: bildigim kadarıyla hic bir sekilde getiremezsin Genişletmek için tıkla ... hadi ya eskiden iphone 5 bulmusdum onda da apple is istiyordu üzerine yeni update atinca acilmisdi...
I impaxbro Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 17 Eyl 2019 Mesaj 45 Tepkime puanı 5 26 Ocak 2020 #4 emirdagli: hadi ya eskiden iphone 5 bulmusdum onda da apple is istiyordu üzerine yeni update atinca acilmisdi... Genişletmek için tıkla ... bildigim kadarıyla sıfırlamadan önce bi hesap girili ise telefonda sıfırladıktan sonra onla giriş yapman lazım
emirdagli: hadi ya eskiden iphone 5 bulmusdum onda da apple is istiyordu üzerine yeni update atinca acilmisdi... Genişletmek için tıkla ... bildigim kadarıyla sıfırlamadan önce bi hesap girili ise telefonda sıfırladıktan sonra onla giriş yapman lazım
aligramofficial Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 8 Mar 2019 Mesaj 41 Tepkime puanı 2 27 Ocak 2020 #5 ra1nusb İlet yapabilirsin
E emirdagli Aktif Üye JailbreakTR Katılım 1 Ocak 2020 Mesaj 91 Tepkime puanı 5 2 Şub 2020 #6 aligramofficial: ra1nusb İlet yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... nasil biraz acikliya bilirmisin?
aligramofficial: ra1nusb İlet yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... nasil biraz acikliya bilirmisin?
aligramofficial Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 8 Mar 2019 Mesaj 41 Tepkime puanı 2 4 Şub 2020 #7 emirdagli: nasil biraz acikliya bilirmisin? Genişletmek için tıkla ... Google Ra1nusb iCloud Bypass yaz izle
emirdagli: nasil biraz acikliya bilirmisin? Genişletmek için tıkla ... Google Ra1nusb iCloud Bypass yaz izle