Neler yeni

iPhone4s - 9.3.6 Jailbreak.

alihannozcan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Herkese hayırlı yorumlar öncelikle.
Tahmini 10/11 sene önce almış olduğum ilk iPhone'umu buldum. Cihaz açık fakat iCloud şifresini sorup duruyor ve haliyle hatırlamıyorum.
Maili kurtarmayı denedim olmadı, iCloud hesabından şifremi unuttum diyorum sadece mail gönderiyor kurtarmak için işimi görmüyor haliyle.
iTunnes'dan sıfırlayayım dedim sıfırlama güncelemesi attım fakat şimdi hiç giriş yapamıyorum. Kurulum menüsünde şifreyi soruyor ve giriş yapamıyorum.

Amacım jailbreak yükleyip eski günleri yad etmek. Bir kaç tweak yükleyip vay bee ne günlermiş demek. Olmazsa da çok önemli değil.
Gelelim sorumuza; icloud atlatıp jailbreak yüklememiz mümkün müdür? Dediğim gibi icloud ekranında kalıyor.

Şimdiden teşekkür ediyorum.
Saygılarımla.

Merhaba, icloud bypass işlemlerini art niyetli girişimlerden dolayı buradan paylaşmıyoruz. Yabancı forumlardan bir araştırma yaparak belki çözebilirisiniz hocam

Merhaba, icloud bypass işlemlerini art niyetli girişimlerden dolayı buradan paylaşmıyoruz. Yabancı forumlardan bir araştırma yaparak belki çözebilirisiniz hocam
Dediğim gibi olmazsa da çok önemli değil sadece eski günleri yad etmek istemiştim. Uğraştıracak bir konu gibi duruyor o yüzden hiç uğraşmamak en iyisi. Çok teşekkür ederim iyi forumlar…

Geri