Yurtdışı pasaport kayıtlı iPhone XS max aldım. Avrupadan alınmış. Kodu A201 şimdi bu cihazın bir yıl türkiyede garantisi mevcut mudur?
- Cihaz
- İPhone XS Max
- Sürüm
- 12.1
Tamam var işte :)4 Nisan 2020 yazıyor
Şimdilik Yurtdışı dan alınan A2101 modellerinin hiçbirine bakmıyorlarmış Apple destekle konuştumTamam var işte :)
Şimdilik Yurtdışı dan alınan A2101 modellerinin hiçbirine bakmıyorlarmış Apple destekle konuştum
[automerge]1554464669[/automerge]
Şu an çıldırmak üzereyim birde her siteye garantisi var yazmışlar
Sadece model koduna bakıyorlar hocam Apple destek A2101 diyorsun garanti yok diye ama ilerde olabilir de olmayabilirde diyorlar az önce konuştum.Benim bir hafta önce apple destekten aldığım bilgi kore arap hariç İngiltere Almanya Hollanda gibi Avrupa ülkeleri cihazlarına baktıkları yönünde bir bilgi var hatta o Kore Arap cihazları da 2101 kodlu. Ben özellikle İngiltere Almanya aradım ve malum site dahil Doğubank falan hep Kore de daha uygun diye koreden almışlar kendi haberleri yok söyleyince de itiraz ediyorlar. Kore cihazlarında denklanşör sesi kısılmıyor araptada facetime yok hangi ülke diye sorunca da Avrupa Avrupa diyorlar kutuya bakıyorsun Kore şaka gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi