E Exinie Kayıtlı Üye JailbreakTR 11 Ağu 2020 #1 İmzalı olmayan sürüme düşürmek mümkün mü? Bir yerde gördüm ama yalan mı gerçek mi emin olamadım.
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 11 Ağu 2020 #2 ErdemUral: İmzalı olmayan sürüme düşürmek mümkün mü? Bir yerde gördüm ama yalan mı gerçek mi emin olamadım. Genişletmek için tıkla ... Yani shsh kaydı varsa ki tahmin ediyorum sende yok artı sep uyululıgu da olması şart.bu şartlar uyuyorsa anca sürüm düşürülebilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ErdemUral: İmzalı olmayan sürüme düşürmek mümkün mü? Bir yerde gördüm ama yalan mı gerçek mi emin olamadım. Genişletmek için tıkla ... Yani shsh kaydı varsa ki tahmin ediyorum sende yok artı sep uyululıgu da olması şart.bu şartlar uyuyorsa anca sürüm düşürülebilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E Exinie Kayıtlı Üye JailbreakTR 11 Ağu 2020 #3 uydufly: Yani shsh kaydı varsa ki tahmin ediyorum sende yok artı sep uyululıgu da olması şart.bu şartlar uyuyorsa anca sürüm düşürülebilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Başkasının aldığı kayıt ile düşürebilir miyim?
uydufly: Yani shsh kaydı varsa ki tahmin ediyorum sende yok artı sep uyululıgu da olması şart.bu şartlar uyuyorsa anca sürüm düşürülebilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Başkasının aldığı kayıt ile düşürebilir miyim?
E Exinie Kayıtlı Üye JailbreakTR 11 Ağu 2020 #5 pay2play: Hocam 13.6 için jb var boşuna uğraşıp duruyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Nasıl? Checkra1n denedim unsupported dedi iPhone XR kullanıyorum, Unc0ver'da zaten maksimum 13.5.
pay2play: Hocam 13.6 için jb var boşuna uğraşıp duruyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Nasıl? Checkra1n denedim unsupported dedi iPhone XR kullanıyorum, Unc0ver'da zaten maksimum 13.5.
quadespy Aktif Üye JailbreakTR 11 Ağu 2020 #6 ErdemUral: Başkasının aldığı kayıt ile düşürebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Hayır
P pay2play Aktif Üye JailbreakTR 11 Ağu 2020 #7 ErdemUral: Nasıl? Checkra1n denedim unsupported dedi iPhone XR kullanıyorum, Unc0ver'da zaten maksimum 13.5. Genişletmek için tıkla ... Dostum diğer konunda cevapladım bakar mısın oraya.
ErdemUral: Nasıl? Checkra1n denedim unsupported dedi iPhone XR kullanıyorum, Unc0ver'da zaten maksimum 13.5. Genişletmek için tıkla ... Dostum diğer konunda cevapladım bakar mısın oraya.
quadespy Aktif Üye JailbreakTR 11 Ağu 2020 #8 ErdemUral: Nasıl? Checkra1n denedim unsupported dedi iPhone XR kullanıyorum, Unc0ver'da zaten maksimum 13.5. Genişletmek için tıkla ... Checkra1n X'e kadar destek veriyor
ErdemUral: Nasıl? Checkra1n denedim unsupported dedi iPhone XR kullanıyorum, Unc0ver'da zaten maksimum 13.5. Genişletmek için tıkla ... Checkra1n X'e kadar destek veriyor
CanerK Çalışkan Üye JailbreakTR 12 Ağu 2020 #9 checkra1n jailbreak, XR/XS/XS Max/11/11 Pro/11 Pro Max/SE 2020 desteklemez, desteklemeyecek.