iPhone X jailbreak

HashMettLee

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Öncelikle başka yere konu açamadım telefondan o yüzden buraya açıyorum. Özür dilerim.
Az önce iPhone X 14.4.1 e jailbreak yaptım. Tweakları kurdum. Şifre ayarlamaya gelince jb gidiyor. Şifre koyamıyor muyum yoksa desteklenmeyen sürüme jb yaptığım için mi böyle

Öncelikle başka yere konu açamadım telefondan o yüzden buraya açıyorum. Özür dilerim.
Az önce iPhone X 14.4.1 e jailbreak yaptım. Tweakları kurdum. Şifre ayarlamaya gelince jb gidiyor. Şifre koyamıyor muyum yoksa desteklenmeyen sürüme jb yaptığım için mi böyle
Checkra1n jailbreak te parola çalışmıyor

Teşekkürler peki herhangi bir şekilde telefonumu kirlenmenin yolu var mı?

Checkra1n ile jb yaptığınız takdirde hiçbir şekilde face id touch id ve parola kullanamazsınız. Aktif ettiğiniz takdirde jb devre dışı kalır.
Parola Kullanabileceğin bir yöntem de şu anlık yok. Fakat Bioprotect tweakı ile cihaz içerisinde bulunan uygulamalara şifre uygulayabilirsin.

Checkra1n ile jb yaptığınız takdirde hiçbir şekilde face id touch id ve parola kullanamazsınız. Aktif ettiğiniz takdirde jb devre dışı kalır.
Parola Kullanabileceğin bir yöntem de şu anlık yok. Fakat Bioprotect tweakı ile cihaz içerisinde bulunan uygulamalara şifre uygulayabilirsin.
Bio Protecte Cihaza Parola istiyo çalışmak için bende

Bio Protecte Cihaza Parola istiyo çalışmak için bende

Applications bölümünden parola koyacağınız uygulamaları seçeceksiniz
Passcode options bölümünden ise seçtiğiniz uygulamalarda kullanacağınız parolayı belirlemeniz gerekli.

Face ID & Passcode kısmını kullanmayacaksınız.

28c0c1d7c48c92a5b7ea0a521ee1af05.jpg

Merhabalar benimde bir sorunum vardı İphone X 14.4 sürümünü kullanıyorum cihazıma iş yerindeki bilgisayar ile intel windows boot yapabildim fakat evdeki bilgisayar amd işlemcisi ile yapamıyorum sürekli son evrede checking for ready bişeler yaziyor devam etmiyor takılıyor orada neden olabilir acaba biosdan bir ayarmı yapmam gerek

Geri