iphone x jailbreak sorunları

GoldenGhosterr

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar ben bir iphone x kullanıcısı olarak çok şikayetciyim ilk başda sürümü söyliyim ios 14.2 ben ilk jailbreakimi chekrain ile yapıp uncover a geçdim fakat chekrainde olduğu gibi arada bi telefon kendiliğinden resping atıyor arada bi ve nadirende olsa kendini kapatıyor şarjı olsa bile yani bu bazı durumlarda çok can sıkıcı oluyor sebebini bilen var mıdır eskiden iphone 6s kullanırdım uncover ile ios 13.5 de şuan abim ios 13.4 de uncover kullanıyor iphone 11 pro max da hiç böyle sorunlarla karşılaşmadık bunu nasıl çözebilirim yardım etmeyi düşünenlere bile teşekkürler şimdiden

Cihaz
iphone x
Sürüm
14.2
selamlar. tweak ve repo listenizi video olarak yükleyebilir misiniz?

Ben de iPhone X kullanıyorum aynı sorunları yaşıyordum @ugacomtr tavsiyesi üzerine succession ile telefonu sıfırladım tekrar jb yaptım şuan bir sıkıntı görünmüyor, yalnız bazı uygulamalar çok geç açılıyor örneğin trendyol uygulaması, liberty lite tweaki yükledim yine geç açılıyor AppStore++ ile sürüm düşürdüm sonuç yine aynı
[automerge]1619826853[/automerge]
Bu arada telefona yüklediğim tweak sayısı çok az; appstore++, cercube YouTube, rocket instagram, ReProvision, Filza , İcleaner pro, watusi.

selamlar. tweak ve repo listenizi video olarak yükleyebilir misiniz?
güncellersem eğer toplu olarak her seferinde olduğu gibi cydianın bir tane güncellemesi bozuyor ve reroot atmadan düzelmeyen bir sorun oluyor

Moderatör tarafından düzenlendi:
güncellersem eğer toplu olarak her seferinde olduğu gibi cydianın bir tane güncellemesi bozuyor ve reroot atmadan düzelmeyen bir sorun oluyor

hocam crackli tweakler mevcut. telefonunuzun düzgün calismasini istiyorsanız succession ile sıfırlayın.

satınalmadan cracklenmiş uygulamalar yüklemişsiniz. önerilmeyen repolardan..... ücretli tweakleri satınalmalısınız. ya da benzer ücretsiz tweak varsa onları kullanmalısınız. iyi forumlar.

satınalmadan cracklenmiş uygulamalar yüklemişsiniz. önerilmeyen repolardan..... ücretli tweakleri satınalmalısınız. ya da benzer ücretsiz tweak varsa onları kullanmalısınız. iyi forumlar.
Yok ben succesion ne onu bilmiyorum ama şimdi telegrama yazarım çok teşekkürler

@uyemm reposundan flyjbx yükleyin. masaüstüne simgesi gelcek. bypas list den trendyol açın. sonra update memory patch tıklayın. telefona respring atın. deneyin.
Not: trendyol uygulamasının özelliği öyle olabilir. ilk sayfada reklamları var. uzun dursun diye ayarlanmış olabilir. jailbreaksiz yani deaktif iken deneyip haber verir misiniz?

@ugacomtr flyjbx yükleyip dediklerinizi yaptım yine geç açılıyordu ve maalesef yine telefonu sıfırladım şuan telefon Jailbreak li değil trendyol uygulaması gayet hızlı açılıyor demek ki Jailbreak yaptığım zaman telefona bişeyler oluyor denetim merkezindeki ses tuşları pasif hale geliyor anlamadım neden böyle oluyor yüklediğim tweakler de çok az, crackli herhangi bir şey de yüklemiyorum telefona ve ben bu durumdan gerçekten sıkılmaya başladım

bende de gec aciliyor ama diger dediginiz sorunlar yok. sıfırlamanızla geçmiyorsa succession ile temiz bir kurulum yapın. yedek falan itunesten iclouddan geri yüklemeyin deneyin.
trendyol bende de gec aciliyor ama sorun degil. geliyor sonucta.

@ugacomtr yardımcı olduğunuz için teşekkürler öncelikle trendyolu takmıyorum artık, telefonu sıfırladım iTunes’tan geri yüklemedim ama telefonu açtıktan sonra mecburen Apple id ve şifremi girdim fotoğraflar ve kişiler yüklendi.
Bir şey öğrenmek istiyorum, telefon sıfırlandıktan sonra iCloud hesabıyla mecburen giriş yapılacak, acaba önceki jb kalıntılarının tekrardan yüklenmemesi için iCloud hesabımda hangi dosyalar yedeklenmeli ya da yedeklenmemeli ?

Örneğin bende fotoğraflar, kişiler, Notlar ve safari var.

@ugacomtr yardımcı olduğunuz için teşekkürler öncelikle trendyolu takmıyorum artık, telefonu sıfırladım iTunes’tan geri yüklemedim ama telefonu açtıktan sonra mecburen Apple id ve şifremi girdim fotoğraflar ve kişiler yüklendi.
Bir şey öğrenmek istiyorum, telefon sıfırlandıktan sonra iCloud hesabıyla mecburen giriş yapılacak, acaba önceki jb kalıntılarının tekrardan yüklenmemesi için iCloud hesabımda hangi dosyalar yedeklenmeli ya da yedeklenmemeli ?

Örneğin bende fotoğraflar, kişiler, Notlar ve safari var.
fotografları 3u ile yedekleyin. sadece whatsapp olsa yeter. kişileri de google ile eşleştirirseniz ordan alır oraya atabilirsiniz. aynı icloud gibi kullanıyorsunuz. icloud yedeklemede kalıntıları geri alıyor dikkat edin.

fotografları 3u ile yedekleyin. sadece whatsapp olsa yeter. kişileri de google ile eşleştirirseniz ordan alır oraya atabilirsiniz. aynı icloud gibi kullanıyorsunuz. icloud yedeklemede kalıntıları geri alıyor dikkat edin.
Çok teşekkürler @ugacomtr konuyu kapatabilirsiniz.

Geri