iPhone Wi-Fi paylaşma var mı?

omeruzucu

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar kişisel erişim noktası olarak bağlı olduğumuz Wi-Fi’ı paylaşma imkanımız var mıdır? (Tweak veya Benzeri)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Repeater özelliğinden bahsediyorsunuz sanırım. Ben öyle bir özelliğe rastlamadım. Ne gereği var ki. Ağ varsa paylaşacağınız cihaz ona bağlanır mantıken. Repeater özelliği alan genişletmek için kullanılır.O iş için basit bir wifi modem işinizi görür.

ios 6 zamanında vardı böyle tweak adı aklıma gelmedi spesifik zamanlarda lazım olabiliyor

Repeater özelliğinden bahsediyorsunuz sanırım. Ben öyle bir özelliğe rastlamadım. Ne gereği var ki. Ağ varsa paylaşacağınız cihaz ona bağlanır mantıken. Repeater özelliği alan genişletmek için kullanılır.O iş için basit bir wifi modem işinizi görür.

Hocam bilgisayar 5G bağlantıyı desteklemiyor. Ancak telefon destekliyor. Ondan dolayı

Bu tweak o işi görüyor

İşe yaradı hocam teşekkür ediyorum

Bu banada lazım oluyor ya. 12.4 için var mı böyle bir tweak bilen var mı? Bu desteklemiyor 12.4 ü.

WİFİQR var bigboss da.qr koduyla paylaşabiliyorsunuz.13.3.1 checkra1n

Bu bir yerde bağlandığımız wifi yi, şifreyi bilmeyenlere mi paylaştırıyor, mantığını pek anlamadım.
Repo değişmiş:

Son düzenleme:
Bu bir yerde bağlandığımız wifi yi, şifreyi bilmeyenlere mi paylaştırıyor, mantığını pek anlamadım.
Repo değişmiş:

Bigboss reposunda da var. Orada maksimum 12.1.4 diye gösteriyor fakat ben 12.4'e kurdum çalıştı.
Mantığı şu;
Wifi ağı var ve o ağı hücresel veri paylaşır gibi paylaşabiliyor. Evdesin masaüstü pc var. Wlan desteği yok. Evdeki pc ye internet aktarabiliyorsun USB kablo ile. Yada tek bir cihazda şifre var diğer cihazlarıda bağlayabiliyorsun.
Kısacası wlan ağını paylaşıma açabiliyorsun.

Geri