W Webdekullan Kayıtlı Üye JailbreakTR 7 Kas 2022 #1 Merhaba arkadaşlar iPhone SE 15.7.1 için jailbreak varmı yada eski geçebileceğim hangi sürüm var
barzo Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Kas 2022 #2 Webdekullan: Merhaba arkadaşlar iPhone SE 15.7.1 için jailbreak varmı yada eski geçebileceğim hangi sürüm var Genişletmek için tıkla ... Jb henüz yok bu sürümde kalırsın.
Webdekullan: Merhaba arkadaşlar iPhone SE 15.7.1 için jailbreak varmı yada eski geçebileceğim hangi sürüm var Genişletmek için tıkla ... Jb henüz yok bu sürümde kalırsın.
S swayea Kayıtlı Üye JailbreakTR 18 Kas 2022 #3 Webdekullan: Merhaba arkadaşlar iPhone SE 15.7.1 için jailbreak varmı yada eski geçebileceğim hangi sürüm var Genişletmek için tıkla ... merhaba palera1n jailbreak var. suan neden anlamadim ama link koyamiyorum. turkceye cevirdim swayea github yazip repolarimdan bulabilirsiniz
Webdekullan: Merhaba arkadaşlar iPhone SE 15.7.1 için jailbreak varmı yada eski geçebileceğim hangi sürüm var Genişletmek için tıkla ... merhaba palera1n jailbreak var. suan neden anlamadim ama link koyamiyorum. turkceye cevirdim swayea github yazip repolarimdan bulabilirsiniz