Neler yeni

iPhone saklama alanı hakkında

ilkeraslantas

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba herkese iyi haftasonları , ben iPhone ayarlar bölümüne girdiğimde saklama alanı bir türlü hesaplanmıyor ve görünen durum şu Kullanılan 15.3 GB
5122ca451f12d73a8fac84182125f519.png

iCleaner Proya girdiğimde ise görünen bu 23.37 GB
271454975b121cf13e0f3d537921d4d3.png

Sanıyorum ki iCleaner da ki doğru olan , ayarlardan hiç bir türlü gözükmüyor hep hesaplanıyor yazıyor telefonu kapatım açtığımda da denedim jb aktif değilken aynı durum söz konusu jb ile bir alakası YÖK sanırım ama çözüm bulamadım . Uygulamaların ne kadar yer kapladıklarını görüp silemiyorum yada cache temizliği yaptıramıyorum ne yapabilirim bu durum hakkında ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

resping atıp tekrar denedinizmi

Respring attım telefon kapattım jb aktif değilken denedim aktifken denedim sonuç aynı bir türlü göstermiyor . Hatta az önce kendi rekorumu kırarak yarım saat bekledim yine değişen bir şey olmadı .

Badiosbad varsa sil. Bende de böyleydi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mrb arkadaşlar yazışmalarınızı gördüm sonra bende kaldırdım badiosbad i sonrasında hep safmode ye atıyor beni tekrar kurdum işe yaramadı nedeni ne olabilir ?

Mrb arkadaşlar yazışmalarınızı gördüm sonra bende kaldırdım badiosbad i sonrasında hep safmode ye atıyor beni tekrar kurdum işe yaramadı nedeni ne olabilir ?

Beni de atıyordu son 2 gün yüklediğim tweakleri sildim şimdilik sorun yok gibi gözüküyor

Hocam icleaner ile temizle telefonu belki düzelir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri