Çözüldü iphone reklam sorunu.

omercity

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar uygulamarda çıkan reklamlar bir hayli can sıkıcı olmaya başladı. Kesin kurduğum bir tweak buna neden olmuştur. Kurduğum birkaç destekli reklam kaldırma tweaki gerçekten işe yarıyor ama cihaza restrart atıp tekrar jailbreak yaptığımda tekrar reklamlar geliyor. Kısacası reklam engelleme tweakleri işe yarıyor restarttan sonra işe yaramıyor.

Hangi uygulamaları kurdunuz? Crackli uygulama kullanmadığınızdan emin olun. Ayrıca thireus'un reposundan UHB indirip kurun sorun kalmaz :)

Hangi uygulamaları kurdunuz? Crackli uygulama kullanmadığınızdan emin olun. Ayrıca thireus'un reposundan UHB indirip kurun sorun kalmaz :)
Aklına gelecek hemen hemen tüm ads block tweakleri kurdum restarttan sonra işe yaramıyor. Crackli Uygulamalar appevenden 1-2 uygulama o kadar.

Nasıl işe yaramıyor? Bende kullanıyorum bir problemle karşılaşmıyorum. Yüklediğiniz uyumsuz bir tweak bunu engelliyor olabilir? Tweak listenizi gönderirseniz bi bakalım?

Aklına gelecek hemen hemen tüm ads block tweakleri kurdum restarttan sonra işe yaramıyor. Crackli Uygulamalar appevenden 1-2 uygulama o kadar.
bu arada onu da kurmuştum restarttan sonra işe yaramıyorlar. Appeven tweakbox vs. ne varsa sildim zaten profili silerken uygulamarıda siliniyor. durum aynı

unc0ver kullanıyorsan temiz bir rootFs yap cihaz kendine gelsin. Sonra tekrar JB yap düzelir bütün sorunların.

Nasıl işe yaramıyor? Bende kullanıyorum bir problemle karşılaşmıyorum. Yüklediğiniz uyumsuz bir tweak bunu engelliyor olabilir? Tweak listenizi gönderirseniz bi bakalım?
dediğiniz doğrudur işte o tweaki hangisi bilemiyorum listeyi gönderecem şimdi.
[automerge]1556290737[/automerge]
unc0ver kullanıyorsan temiz bir rootFs yap cihaz kendine gelsin. Sonra tekrar JB yap düzelir bütün sorunların.
bu ihtimali çözüm olarak değerlendirmiyorum. O yüzden farklı çözümler arayışına devam.
[automerge]1556292857[/automerge]
C1BBA01B-9302-4790-B14A-96D761695397.jpeg

Son düzenleme:
@omercity hangi ios sürümünde hangi jb aracını kullanıyorsun? Unc0ver kullanıyorsan, cydia’da “LetmeBlock” adın da bir tweak olup olmadığını kotrol eder misin ?

Kenan___

/etc/hosts bu dosyanın yedeğini al,
hosts dosyasını filzada metin editörü modunda aç,
adresindeki her şeyi kopyala,
hosts dosyasının en altına yapıştır işlem tamam jb gitsede kalıcı reklam engelledin

Thireus reposundakiler işe yarıyor. Bazen respring attığında sorun çıkarıyor. Tekrar kurduğunda sorunu çözüyor. Yine de hiç olmuyorsa AppStore’dan adblock indir çok işe yarıyor oda. Jailbreak olmadığında iyi iş görür.

Kendi reposundan kaldırılmış başka yerden de yüklemenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

Moderatör tarafından düzenlendi:

bu ihtimali çözüm olarak değerlendirmiyorum. O yüzden farklı çözümler arayışına devam.
Ekli dosyayı görüntüle 11349

Piyasada ne kadar tweak varsa kurmuşsunuz. Aman nazar değmesin.
Alt tarafı uzunca ekran resmi koymak nasıl oluyor?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

reklam engelleyen tweak arıyorum güvenilir repodan @Cimbomlu

Moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar YÖK mü reklam engelleyen tweak güvenilir repodan ????!?!???

Allah aşkına şu yorumları okuyun yav kurban olayım. Herkes önüne hazır bekliyor her şeyi. Ben bir öneri de bulundum, hatta ek olarak başka bir şey daha yazdım. Diğer arkadaşlar da bir şeyler yazmış. Yazılanları bi oku rica ediyorum ya.

hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok yardımcı oldunuz konuyu açtıktan sonra önemli bir işim çıktı geldim. Önerilerinizi adım adım deneyeceğim. Olur yada olmaz haber veririm size. Sağolun
[automerge]1556465102[/automerge]
@omercity hangi ios sürümünde hangi jb aracını kullanıyorsun? Unc0ver kullanıyorsan, cydia’da “LetmeBlock” adın da bir tweak olup olmadığını kotrol eder misin ?

Kenan___
Evet çoktandır kurulu olan öyle bir tweak var sileyim mi?
[automerge]1556465370[/automerge]
Thireus reposundakiler işe yarıyor. Bazen respring attığında sorun çıkarıyor. Tekrar kurduğunda sorunu çözüyor. Yine de hiç olmuyorsa AppStore’dan adblock indir çok işe yarıyor oda. Jailbreak olmadığında iyi iş görür.
Valla sırf sorun düzelsin diye o app yi satın aldım önceden o bile yapamıyordu.

Son düzenleme:

Ekli dosyayı görüntüle 11349

Bu resmî nasıl bu şekilde çektiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Piyasada ne kadar tweak varsa kurmuşsunuz. Aman nazar değmesin.
Alt tarafı uzunca ekran resmi koymak nasıl oluyor?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BigShotJb (iOS 11) 0.0.2-2b activatordan atama yap.
Bu arada bundan fazla tweak bende vardı ve her zaman tepkinli davranmışımdır bu reklam gelme olayıda ilkkez başıma geliyor.
[automerge]1556466711[/automerge]
Bu resmî nasıl bu şekilde çektiniz

[automerge]1556468983[/automerge]
Kenan___ ve RimeX Arkadaşların önerileri üzerine LetMeBlock kaldırdım yine durum aynı. Host dosyasını birebir yapıştırdım durum aynı.
Not: LetMeBlock kaldırdım ama sadece var mı diye sormuşsun ben kaldırdım yine olmadı.

[automerge]1556469282[/automerge]
T

tweak nedir bu şekilde ekran resmi

Son düzenleme:
Mega uhb falan bende de reklamları kafasına göre engelliyordu. Appstore’da bu uygulamayı buldum. Vpn kullanmayı önemsemeyenler deneyebilir. Ciddi manada engelliyor reklamları.

Bunu
Mega uhb falan bende de reklamları kafasına göre engelliyordu. Appstore’da bu uygulamayı buldum. Vpn kullanmayı önemsemeyenler deneyebilir. Ciddi manada engelliyor reklamları.

bunu denedim gerçekten engelliyor ama ücretli üstelik sürekli açık olması can sıkıcı benim sorunum reklam virüsünün telefonuma bulaşması onu kaldırmanın çözümü var mı onu merak ediyorum

Geri