Neler yeni

iphone pro max modem

• Konu Sahibi Konu Sahibi yilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yilmaz

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
arkadaslar bendeki en son sürüm her telefonda modem freware 2 nin uzerinde bende yükselmiyor ve durmadan kopuyor sildim yükledim sifirdan yine ayni ne yapmam lazim

Cihaza ait modem firmware'den mi bahsediyorsunuz? Öyleyse onun için yapabileceğiniz pek de bir şey yok, Apple'ın yayınladığı iOS sürümüne bağlı bir şey. Eğer bağlantı sorunları yaşıyorsanız önce ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin, olmazsa bir yedek alıp cihazı komple sıfırlarsınız.
Bunlardan birini kast etmiyorsanız açıkçası sormak istediğinizi tam anlamamış olabilirim 🙂

simdi 10 tane iphone ye baktim modem firmware 2.05.13 ama benimkisi 1.06.00 kac defa sifirladim yükselmedi ve mesela ben bir yere baglansam yani tv ye falan ariyor zor buluyor kopuyor ama onlar yani yüksek olanlar hemen buluyor kopmuyorda konu bu

Şu anda en son sürümde misiniz? iPhone 11 serisinde GSM/Global farkı da yok benim bildiğim, o yüzden aynı modeldir diğer baktığınız iPhone 11 Pro Max cihazlar.
En son sürüme DFU modunda restore etmeyi ve yeni bir iPhone olarak ayarlamayı tavsiye edebilirim. Onun dışında yapılabilecek bir şey yok çünkü modem firmware konusunda. Tamamen yüklenen iOS sürümüyle güncellenen bir şey bu, carrier update gibi sonradan iOS güncellemesi olmadan değişmiyor da.
Eğer yine olmazsa ve bağlantı sorunları devam ederse bir de Apple Destek ile görüşmeyi deneyin, cihazınızda bir test yapıp bir de onlar bakarlar duruma.

servise götürecegim olmasa en yaptimsa olmadi mesela 13.5 beta yükleyip denedim yine ayni

Geri