Arkadaşlar merhaba. Telefonum 6s yeni batarya taktım. 11.4.1 iOS sürümü. Bir konuşma yaptığımda bile telefon ısınıyor. Şarjı hızlı gidiyor anlayamıyorum. Anakartında problem olabilir mi? Ya da başka neyden dolayı bu ısınma problemini yapabilir ?
Bi dosya indirip tekrar sonucu paylaşır mısın? Yüksek boyutlu bir dosya indirirken bakar mısın?anakartı bozulmuş diyon bide 1000 veririm bozulmadan sat bana
[automerge]1557212569[/automerge]
JB yokken de yapıyor bunu. Farklı bir sorun var.Kardeşim pek anlamam ama telefonu son sürüme yükselt derim jailbreak şart değil ya telefon önemli belki iş görür
Aynı sorunu yaşıyorumcihaz 5s ve aşırı ısınma oluyor kılıfsız kullanmak ölüm gibi. dedim hani eski cihaz yetersiz kalıyor da ısınıyor ama yok. arkada yalnızca müzik açıkken bile efsane derecede ısınıyor. var mı bu sorunu yaşayan?
Cihaz jailbreak li mi? Jailbreak li ise cydia içinden tweak ve repo listesi paylaşabilir misiniz?Aynı sorunu yaşıyorum
Cihaz jailbreak li mi? Jailbreak li ise cydia içinden tweak ve repo listesi paylaşabilir misiniz?
Bu durumda temiz kurulum yapın demekten başka bir çözüm göremiyorum.şahsen bende jbli jbsiz fark etmiyor.
Hocam çözdüm sorunu çözümümde crackli tweak silmek oldu.Cihaz jailbreak li mi? Jailbreak li ise cydia içinden tweak ve repo listesi paylaşabilir misiniz?
Her zaman söylüyoruz crackli Tweak size fayda sağlamaz aksine zarar verirHocam çözdüm sorunu çözümümde crackli tweak silmek oldu.
Eclipse 12 dark modunu sildim düzeldi ilgin içinde ayrıca teşekkür ederim![]()
o ram kullanımını işlemciyi gösteren programın adı nedir?