Neler yeni

iPhone hafıza yükseltme?

Theahtapot

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Sürekli instagramda falan karşıma çıkıyor. Anakarttan hafıza çipi değişimi yapıp hafıza yükseltiyorlar sağlıklı ve mantıklı mı acaba?

Cihaz
iPhone 11
Sürüm
14.6
Merhaba. Ben Kayseri’de yaptırdım. Instagramda gördüğüm bi sayfa vardı. Burada sayfa ismi yazmak yasak mı bilmiyorum. Ben hafıza yükseltme işlemi ve batarya değişim işlemi yaptırdım yaklaşık 5 ay önce. Şu an sorunsuz bi şekilde kullanıyorum. Telefon iPhone 6s. Hafızasını 16Gb tan 64 GB a yükselttim. Batarya+ hafıza 600 TL ye yaptırmıştım. Sorunuz olursa yazın.

Merhaba. Ben Kayseri’de yaptırdım. Instagramda gördüğüm bi sayfa vardı. Burada sayfa ismi yazmak yasak mı bilmiyorum. Ben hafıza yükseltme işlemi ve batarya değişim işlemi yaptırdım yaklaşık 5 ay önce. Şu an sorunsuz bi şekilde kullanıyorum. Telefon iPhone 6s. Hafızasını 16Gb tan 64 GB a yükselttim. Batarya+ hafıza 600 TL ye yaptırmıştım. Sorunuz olursa yazın.
Merhaba işlemden sonra cihazda herhangi bir yavaşlama problemi var mı?

Merhaba işlemden sonra cihazda herhangi bir yavaşlama problemi var mı?
Hocam bende şöyle bi şey oldu. Pil de değiştirildiği için ondan kaynaklı bi kasma yaşadım ilk aldığımda. Ama bu pilden kaynaklı. Neden bu kanıdayım onu da açıklayayım. Şarj ettikten sonra hızı eskisinden de fazla oldu. Kasma donma durumu geçti. Hafıza yetmediği için kasıyordu zaten. Şu an bi sıkıntı olmadan kullanıyorum.

Hocam yaptırabilirsiniz yapacak kişi iyi ve daha önceden yapmış işi bilen birisi ise hiç bir sorun olmaz

Geri