iphone hızlandıran tweak

berhanknbr

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşımın iPhone 6 cihazına jailbreak yaptım sürüm 11.4.1 bu telefon kasıyor hızlandırmak için tweak var mı?

Arkadaşımın iPhone 6 cihazına jailbreak yaptım sürüm 11.4.1 bu telefon kasıyor hızlandırmak için tweak var mı?

Telefon hızdan dolayı kasma yapmıyordur.kurdugunuz bir tweakten etkileniyordur mutlaka...ama yine de denemek isterseniz animationbefast twekaki var kullanabilirsiniz....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mümkün olduğunca az/öz Tweak kullansın. Bunun harici yapılabilecek çok bir şey yok.
iCleaner Pro ile arada temizlik yapmak iyi gelir.

Aynı jenerasyonda yani aynı işlemciye sahip jb attığım bir çok cihazda bu sorun mevcut hocam. Arkadaşlarında söylediği gibi Az ama Öz tweak kullanmak.

kullandığın tweaklere dikkat et, bir de telefon hafızası çok tıkalı olmasın. bende de aynı tel mevcut fakat hızda yavaşlama yok.

bu arada hızlandıran tweak olmaz. sadece animasyonlar hızlanır ama o sadece görsel amaçlı. i cleaner ile cacheleri silersen hafızan açılır ve telefon rahatlar.

Tweak çok yok, ki zaten J yokken de aynıydı. Pil dolayısıyla işlemci GHz kısılmış sanırım fakat; pil sağlığında en yüksek performansı desteklediği yazıyor. Ben işlemci frekansını eski haline döndüren bir tweak arıyorum. Pil sağlığı %80 civarı.

Tweak çok yok, ki zaten J yokken de aynıydı. Pil dolayısıyla işlemci GHz kısılmış sanırım fakat; pil sağlığında en yüksek performansı desteklediği yazıyor. Ben işlemci frekansını eski haline döndüren bir tweak arıyorum. Pil sağlığı %80 civarı.
şuna bi bak derim ben kendi iphone 5s ios 12.0 da yaptım ve o özellik kalktı

Geri