merhaba bende iphone 5s var yeni aldim 2ci el icloud sifresi bilinmiyor yani buna 11.3 guncelleme geldi guncellersem acildiginda icloud sifresi filan istermi benden? yoksa direk telefon acilirmi? ya icloudda kalor?
tesekkurler hocam ama itune isle yok oto guncelleyicem.yinemi olmaz? peki sifirlama guncelleme format gibi sansim yokmu?Tabiki isteyecek
JailbreakTR
Fatura vs varsa Apple yardımcı olabilirKonuya ek olarak iş yerinde kullandığımız telefonda bütün bilgilerimiz vardı sekreter çıkınca şifreleri falan değiştirmiş vermiyor kıllığına:) iCloud şifresine ulaşma ihtimalimiz yok mu hiçbir şekilde @efsane6
Konuya ek olarak iş yerinde kullandığımız telefonda bütün bilgilerimiz vardı sekreter çıkınca şifreleri falan değiştirmiş vermiyor kıllığına:) iCloud şifresine ulaşma ihtimalimiz yok mu hiçbir şekilde @efsane6
merhaba bende iphone 5s var yeni aldim 2ci el icloud sifresi bilinmiyor yani buna 11.3 guncelleme geldi guncellersem acildiginda icloud sifresi filan istermi benden? yoksa direk telefon acilirmi? ya icloudda kalor?

iPhone 4'ü iPod yerine kullanabilirdiniz geçilebiliyordu o kısımElimde biraralar iphone 4 ios7 telefon mevcuttu onunda icloud şifresini unutmuştum ve o şifre olmadan ana menüye gelmiyordu ios4ten beri jailbreak yaptığım telefon olduğu için ios 4e bile shsh yardımıyla downgrade etmeme rağmen gene şifre istedi bende telefona drop test yaptım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi