Çözüldü iphone da iptv kullanımı için en iyi uygulama hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mr.bjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr.bjk

Aktif Üye
JailbreakTR
arkadaşlar merhabalar iptv için en iyi ios ve android uygulaması nedir öneriniz var mıdır ? ücretli ücretsiz ios uygulamarında kullanımı en kolay hangisi işin içinden çıkamadım bir çok müşteri farklı uygulama kullanmakta en stabilini kullanan arkadaşlar yazarsa bende onu önereceğim ?

00C83EB9-9940-4F85-8A02-6C5963EA983D.jpeg
DB11A4FA-1E76-4C56-A83C-6344C2FD50E1.png
1BB59FD9-ED0D-4949-9539-E25E2F1A48C8.png:chupi:
Cloud stream özellikle tavsiye ederim.

App storyde aratırsan çıkar

Ekli dosyalar

• DB11A4FA-1E76-4C56-A83C-6344C2FD50E1.png
    DB11A4FA-1E76-4C56-A83C-6344C2FD50E1.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 45
gse iptv uygulamasını çok kullanıyor müşterilerim onu kullanıyormuş. reklamsızı ücret istiyor in app çözüyor mu acaba kullanan var mı

Su ana kadar kullandigim en iyi uygulama bu konuda Flex iptv,cogu uygulamanın acamadigi yayınlar acar,otomatik guncelleme ozelligi falan..Yani guzel uygulama tavsiye ederim!!!

stb emu ios ipa var mı.. bu programın artı tarafı cihaz mac adresinden kanalları acıyor.. örnegin 00:1A:79:71:A0:B4 Portal = girisleri yapılp kanalların izlenmesini saglıyor..

stb emu ios ipa var mı.. bu programın artı tarafı cihaz mac adresinden kanalları acıyor.. örnegin 00:1A:79:71:A0:B4 Portal = girisleri yapılp kanalların izlenmesini saglıyor..

İpayı indirdim ama mu3 ekleyemiyom ayarlarını bliyonmu

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iptv de tavsiye edilebilecek pek çok programı mağazadan kaldırdılar. Bi IPTVBOXPRO firmasının playerivar ama onuda ios için bulamadım sadece android de var arkadaşta gördüğüm. Bi çıkartsalar süper olurdur. Hem ücretsiz hemde reklamsız.

iptv de tavsiye edilebilecek pek çok programı mağazadan kaldırdılar. Bi IPTVBOXPRO firmasının playerivar ama onuda ios için bulamadım sadece android de var arkadaşta gördüğüm. Bi çıkartsalar süper olurdur. Hem ücretsiz hemde reklamsız.
Evet çok iyi sağlayıcı ama birde iOS uggulaması olsa da kullansak. Aslında satıcıdan istemek lazım. Adamları yayınlar güzel ama güzelde reklamsız uygulamalarda pek iyi değil.

Geri