iPhone 7 Plus mı yoksa XR mı?

frknm99

Aktif Üye
JailbreakTR
Selam arkadaşlar sizlerden bir konu için yardım isteyeceğim. Annem 7 Plus 32GB 12.1.2 kullanıyor ben ise XR 12.2 64GB kullanıyorum. A12 desteği olmadığı için şimdilik jailbreak yapamıyorum. Cihazları değişmeyi düşünüyoruz. Sizce değişip 7 plus'ı jailbreakli kullanmak mı? Yoksa A12 desteği beklemek mi? Şimdiden teşekkürler

Dostum birkaç gün beklemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Fikrimce alıştığınız düzeni değiştirmeyin. Yok fotoğrafıydı rehberiydi uğraşmayın ciddi bir şey olmadıkça. 🤷🏼‍♂️

Selam arkadaşlar sizlerden bir konu için yardım isteyeceğim. Annem 7 Plus 32GB 12.1.2 kullanıyor ben ise XR 12.2 64GB kullanıyorum. A12 desteği olmadığı için şimdilik jailbreak yapamıyorum. Cihazları değişmeyi düşünüyoruz. Sizce değişip 7 plus'ı jailbreakli kullanmak mı? Yoksa A12 desteği beklemek mi? Şimdiden teşekkürler
Bence bekleyin. Bir kaç güne çıkar A12 için. Ya biz napalım? Sürümüm 12.3.1 ve işlemci A12. Ben bile bekliyorum. :okok:

Hocam neden Chimera jailbreak kullanmıyorsun ?

A12 için 12.1.2 e kadar destek var şuan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ha doğru diyosun tamam. Şahsen o kadar zahmete değmez diye düşünüyorum hocam şunun şurasında çokta bişey kalmadı beklemeni tavsiye ederim.

Geri