Neler yeni

iPhone 7 Plus Baseband Sorunu

bloodsday

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba,
iPhone 7 Plus cihazım baseband entegresi arızalandığı için kullanamıyorum. Cihazı DFU moda alıp güncelleme yaptığım için cihaz “Etkinleştirilemiyor” hatası veriyor. Bu hata ekranını Checkra1n ile atlamayı denedim fakat sonuç alamadım. Bu sorunun çözümünü bulabilirsem cihazı oyun oynamak ve internet de gezinmek için kullanmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

Cihaz
iPhone 7 Plus
Sürüm
14.4.2
söylediklerinin içinde hem sorunun ne olduğu hem de cevabı mevcut yeni teknik servis donanım arızası programla düzeltilecek bir şey değil. Önce tamir sonra program

Sorunun cevabını biliyorum fakat işini iyi yapan bir servis bulamadığım için program ile çözüm bulunur mu diye sordum? İlginize teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selamlar. iyi bir yerde baseband tamiri yaptırın. eger işini iyi yapmayan bi yere götürür ve yapamazsa, işin ehli yere götürdüğünüzde bu cihaza dokunmam kurcalanmış diyebilir. iyi forumlar.

selamlar. iyi bir yerde baseband tamiri yaptırın. eger işini iyi yapmayan bi yere götürür ve yapamazsa, işin ehli yere götürdüğünüzde bu cihaza dokunmam kurcalanmış diyebilir. iyi forumlar.

Selamlar , bu konuda haklısın fakat iyi bir servis bulamadım. Çünkü internette olumsuz birçok yorum var

Baseband bizim işimiz :) gönlünüz rahat olsun.. Bu arada cihazınızın sürümü nedir?

Baseband bizim işimiz :) gönlünüz rahat olsun.. Bu arada cihazınızın sürümü nedir?

Baseband tamiri sonrasında aynı hata yine olur mu? Cihaz sürümü 14.4.2. Nasıl bir çözüm sağlayacaksınız

Baseband tamiri sonrasında aynı hata yine olur mu? Cihaz sürümü 14.4.2. Nasıl bir çözüm sağlayacaksınız

iyi tamir olursa sorun sıkıntı kalmaz. zaten belirli süre aynı hataya karşı garantili tamir ederler genelde. 3 ay gibi vs.

iyi tamir olursa sorun sıkıntı kalmaz. zaten belirli süre aynı hataya karşı garantili tamir ederler genelde. 3 ay gibi vs.

Ankara da FixPlan adıyla bir özel servis var. Baseband tamirinde çok iyi olduklarını ifade ediyorlar. Ama internette epey olumsuz yönde şikayetler var

Ankara da FixPlan adıyla bir özel servis var. Baseband tamirinde çok iyi olduklarını ifade ediyorlar. Ama internette epey olumsuz yönde şikayetler var

balıkcıoglu pasajı bu işin ehlidir. sıhhiyededir.

Geri