Neler yeni

iphone 7 dfu mod siyah ekran sorunu

Ozantan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
merhaba arkadaşlar telefonumda 13.4.1 sürümü checkra1n jailbreak yapmıştım telefonu satacağım için checkra1n ve tweak ne varsa silip sıfırlayıp temiz kurulum yaptım sonra ios 14'de güncellemek istedim güncellemeler kontrol edilemiyordu hata veriyordu dfu mod alarak itunus üzerinden yüklemeye çalıştım hata verdi sonrasında geri yükle dedim o şekilde yükledim ve ios 14'de güncelledim suan güncelleme'ye girdiğim zaman sorun yok güncel diyor telefonunuz fakat dfu mod sokunca tekrar itunus hata veriyor ve telefon'da siyah gözüküyor hiçbirşey gözükmüyor siyah ekran sadece telefon açıkmı kapalımı belli değil nasıl çözebilirim

Cihaz
iphone 7
Sürüm
ios 14.1

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    48.8 KB · Görüntüleme: 12
merhaba arkadaşlar telefonumda 13.4.1 sürümü checkra1n jailbreak yapmıştım telefonu satacağım için checkra1n ve tweak ne varsa silip sıfırlayıp temiz kurulum yaptım sonra ios 14'de güncellemek istedim güncellemeler kontrol edilemiyordu hata veriyordu dfu mod alarak itunus üzerinden yüklemeye çalıştım hata verdi sonrasında geri yükle dedim o şekilde yükledim ve ios 14'de güncelledim suan güncelleme'ye girdiğim zaman sorun yok güncel diyor telefonunuz fakat dfu mod sokunca tekrar itunus hata veriyor ve telefon'da siyah gözüküyor hiçbirşey gözükmüyor siyah ekran sadece telefon açıkmı kapalımı belli değil nasıl çözebilirim

Telefon dfu mod ta ilken birşey gözükmez zaten ekranda.siyah ekran olur.ama dfu moda aldığın zaman ı tunes kurtarma modunda bir ı phone bulundu diye uyarı vermesi lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayir benim hatırladığım soyle bir şekil çıkması lazım

Ekli dosyalar

• 6AD31BB1-19F1-4CA5-9F0B-80B8846F6305.jpeg
    6AD31BB1-19F1-4CA5-9F0B-80B8846F6305.jpeg
    21.9 KB · Görüntüleme: 6
o zaman sorun ne hocam :D
Telefonu guncelledin fakat tekrar duf mod takindca normalde itunus ta imei kaydi guncelleme falan gostermesi gerekiyor diye hatirliyorum hata vermemesi gerekiyor yada benmi yaniliyorum
[automerge]1603644016[/automerge]
Dfu moda gecince boyle olmadi lazimdi ama simsiyah oluyor ekranda hicbirsey gozukmuyor telefon kapalili acikmi belli olmuyor

Ekli dosyalar

• 167CA1CB-FECA-4BBE-BA95-2A540AEAB4D1.jpeg
    167CA1CB-FECA-4BBE-BA95-2A540AEAB4D1.jpeg
    38.7 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:

1603697141292.png

Atmış olduğun görüntü Dfu mode anlamına geliyor, Siyah ekranda kalacak cihaz. shift ile iphone geri yükle yapıp ipsw seçip yola devam edeceksin sorun yoktur.

Geri