iPhone 7 batarya değişimi

sesizillegal

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum batarya değiştirmek istiyorum önereceğiniz herhangi bir marka var mi. Bir de batarya değişiminden sonra yazılım güncelleme gerekli midir. 12.2 kullanıyorum jb olduğu icin yazılım güncellemek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Batarya önerilerinizi bekliyorum(kullandığınız markalar olursa daha iyi olur)

Cihaz
iPhone 7
Sürüm
12.2
Babamın kullandığı cihaza deji marka 2300 mah batarya taktım. Güncelleme yapmaya gerek yok. Gerekli malzemeler paket içerisinden çıkıyor gayet memnunuz

Deji candır. Delta takalım o daha iyidir falan diyenden uzak durun. Bataryayı alın kendiniz takın. Olmazsa bi tamirciye gidin zaten 10 dakikada değiştirir. İyi forumlar

Batarya Iphone'larda en kolay değişen donanımların başında gelir. Telefoncuya götürmektense yapıp yapamayacağınıza dair videoları izleyin eğer kendiniz yapmayı çok riskli bulduysanız telefoncuya götürün derim.

saol O zaman a kadar siparişim gelirse yaparız gelmezse artık başka bi zaman inşallah
[automerge]1582975986[/automerge]
Bişey dah
salı günü istanbula gidecem pazara kadar oralarda işlerim var müsait bi vakitte yaparız . :)
saol O zaman a kadar siparişim gelirse yaparız gelmezse artık başka bi zaman inşallah
biley daha soracaktım şimdi benim tel iOS 13.3.1 de 12.4 de benim shsh kaydım var. Downgrade yapabiliyor muyuz

Geri