Neler yeni

iPhone 7 ön kamera sorunu

hardcodex

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Beyler iPhone 7 cihazim guncelemeden sonra ön kamera açılmıyor garantiye göndersem değişim olurmu kullanıcı hatası derlermi sizcene

büyük ihtimalle sürüm güncelleyip geri göndericekler sürüm kaynaklıysa değilse değişim olma ihtimali var.

büyük ihtimalle sürüm güncelleyip geri göndericekler sürüm kaynaklıysa değilse değişim olma ihtimali var.
Guncelledikten sonra oldu saten ama 2 iki gün önce cihaz düştü elimden ama çizik dahi olmadı cihazda ama iki gündür de sorun yoktu bugun guncelledikten sonra oldu düşme etkisi olmuş olabilir mi acaba

şimdi güncelleme mi önce oldu düşmeme mi güncelleme kaynaklıda olabilir düşmede bilemeyiz.

şimdi güncelleme mi önce oldu düşmeme mi güncelleme kaynaklıda olabilir düşmede bilemeyiz.
Güncelleme bugün oldu üstadım ama iki gün once düştü 360 korucu vardı cihaza çizik dahi gelmedi aksi şeytan bugün gunceledim 11.4.1 ios sürümden 12 geçtim kamera giti ön kamera ama diğer herşey çalışıyor tıkır tıkır bu ön kamera gitti iste

cihazı sıfırlayıp dene olmaz ise gönder servise bakarsın eski sürüm gönderirler (olmuşluğu var) ama blobs'lardan olursun.

O değil telefon komple gitti beyler ekran iyi basmıyor şimdi yan tuş sesize alma tuşu gitti takılıyor ekran basmıyor kafayı yedi telefon renadvu aldım iphoneyi göturcem servise
Kullanıcı hatası dicekler onarılmıyo dicekler swap ürünede 2000 falan isticekler geçmiş olsun

Şansını dene ayıptır söylemesi zamanında 4s im vardı 2 yıl bitecekti kulaklık girişi + bataryayı sömürdüm orta tuşla kapatma tuşunu bozdum pupaya vermiştim sanırım 2 gün sonra 0rını verdiler şuan telefonun 4-5.yılı 1 hafta önce bi batarya değiştirdim on numara dene şansını 😂

Geri