iphone x ve iphone 7 de uzun süre kullandım bir sorun yaşamadım. Sadece pil eskiyince %5 %10 gibi kapanma yapıyordu sadece jailbreakli iken telefon.
iPhone SE 1. Generation cihazıma yüksek mah içeren batarya almıştım dejiden. Herhangi bir sorun vs yok. Şuan ki 5S cihazıma orjinal kapasiteli aldım yine dejiden. 2-3 saat sonra takıcam. Yüksek mah önerilmediği için ben de bu defa orjinal kapasite aldım.X ve 7 de de yaklasik 1000mah lik fark oluyormu
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iPhone SE 1. Generation cihazıma yüksek mah içeren batarya almıştım dejiden. Herhangi bir sorun vs yok. Şuan ki 5S cihazıma orjinal kapasiteli aldım yine dejiden. 2-3 saat sonra takıcam. Yüksek mah önerilmediği için ben de bu defa orjinal kapasite aldım.
Dostum bende ip6 var deji batarya taktım 3 ay oluyor bunu ip7 ye taksam sıkıntı olur mu senceiphone x ve iphone 7 de uzun süre kullandım bir sorun yaşamadım. Sadece pil eskiyince %5 %10 gibi kapanma yapıyordu sadece jailbreakli iken telefon.
Orjinal kapasite ile arasında 1000 mah yok ki fark o kadar olsun 3310 deji yüksek kapasitelisi 2716 orjinal kapasite.X ve 7 de de yaklasik 1000mah lik fark oluyormu
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uyum sağlayıp sağlamadığını bilmiyorum maalesef.Dostum bende ip6 var deji batarya taktım 3 ay oluyor bunu ip7 ye taksam sıkıntı olur mu sence
Orjinal kapasite ile arasında 1000 mah yok ki fark o kadar olsun 3310 deji yüksek kapasitelisi 2716 orjinal kapasite.
telefon jailbreakli iken system info tweakle ayarlardan 3310 üstü değerler görünüyor. Yaklaşık %22 daha yüksek kapasite kullanmış oluyorsunuz.
[automerge]1652978007[/automerge]
uyum sağlayıp sağlamadığını bilmiyorum maalesef.