iphone 6 Plus jailbreak

Emirhanbey

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba cihazım i6+ 10.3.3 jb artık bazı uygulamalar iOS 11 ve 12 istiyor bunlara göz yumuyordün ama artık çok fazlalar hele güncel uygulamalar bile artık güncelleyemiyorum iOS 11 istiyor. Bildiğiniz üzere iphone 6 6+ ve altına iOS 13 gelmeyecek yani güncelleme alması bitti benim sorum. iOS 12.x son sürüm artık ne ise o sürüme jb gelir mi acaba ?

Cihaz
İ6+
Sürüm
10.3.3
Lower Install ve App Admin ile 10.2 sürümünü aslanlar gibi kullanıyordum güncelleyemediğim uygulama yok gibiydi bir araştır istersen. :)

Lower Install ve App Admin ile 10.2 sürümünü aslanlar gibi kullanıyordum güncelleyemediğim uygulama yok gibiydi bir araştır istersen. :)
Zaten kullanıyorum. :/ iOS 11 ile çıkan uygulamalar eski sürümü olmayan uygulamalar var ayrıca yeni çıkan uygulamalar da var direk ios11 istiyor. İos11 olmadan çalıştıramayacak uygulamalar da var

Her gün twitter’a girip paylaşımlara bakıyorum 12.2-12.3’e kesin gelecek gibi duruyor ben de 12.2’de beklemekteyim. iOS13’ü bile zaten hackleyebildiler fakat beta sürümünde olduğu için patchlenebilir. 12.4 beta 6 çıktı son beta sürümü diyorlar ve jailbreak yapılabildiğini söylüyorlar. Bence beklemelerinin nedeni iOS12’ye tamamen jailbreak çıkarıp devri kapatmak. Şimdi size imzalar kapanmadan ios12.3’e geçin desem (12.3.1 değil) şans işi kimse bilemez ama bana göre onlara da jailbreak gelecek gibi duruyor. iOS13’te bile olan bir exploit zaten daha düşük versiyonlarda geçerli oluyor çünkü.
Benim cihaza iOS 13 gelmeyecek Yani şu an son sürüme geçmeli miyim sizce ? yani iOS 13 geldikten sonra diyelim iPhone 6 lar için son sürüm belli olmuş oluyor. ios 13 geldikten sonra 12 de extra sürüm çıkar mı yani demek istediğim kısaca. Jb çıktıktan sonra imzayı kapatıp 13 varken 12.3 varsa 12.3.1 yapabilirler mi acaba çok karışık oldu şimdiden özür dilerim. ☺️
[automerge]1562767142[/automerge]
Her gün twitter’a girip paylaşımlara bakıyorum 12.2-12.3’e kesin gelecek gibi duruyor ben de 12.2’de beklemekteyim. iOS13’ü bile zaten hackleyebildiler fakat beta sürümünde olduğu için patchlenebilir. 12.4 beta 6 çıktı son beta sürümü diyorlar ve jailbreak yapılabildiğini söylüyorlar. Bence beklemelerinin nedeni iOS12’ye tamamen jailbreak çıkarıp devri kapatmak. Şimdi size imzalar kapanmadan ios12.3’e geçin desem (12.3.1 değil) şans işi kimse bilemez ama bana göre onlara da jailbreak gelecek gibi duruyor. iOS13’te bile olan bir exploit zaten daha düşük versiyonlarda geçerli oluyor çünkü.
Şu an imzası açık olan sürümler Neler. O sürümü depolayıp imza kapandıktan sonra yükleyemiyor muyuz öyle mevzular vardı. İPhone 6 Plus için

Şu an 12.3 ve 12.3.1 açık ve galiba imzalar kapanmadan shsh kaydı almadıysanız döndüremiyorsunuz o işler tam olarak nasıl bilmiyorum ben de 6 plus kullanıyorum ios 13 gelir diye düşünerek 12’ye güncelledim 12.2’deyim 12.3.1’e de gelir diyorlar videoları var bu jb ile ilgilenenlerin. Yine de güncellememiştim zaten güncelledikçe telefon yavaşlıyor diye. Şimdi size 12.3.1 değil de 12.3’e geçin desem sonra jb gelmezse suçlu olurum o yüzden aradığınız cevabı bulmak biraz şans işi ben olsam 12.3’e imzalar kapanmadan güncellerdim 😁. 12.4 çıkınca zaten kapatırlar 12.3’ü. 12.4’ün 6.betası çıktı anca çıkar 12.4.1 gibi bir sürümün gelme ihtimali düşük gibi zaten şurada 1.5 ay sonra 13 yayınlanacak. Son sürüm 12.4 muhtemelen.
Aslına bakarsan 10.3.3 sürümü h3lix jb var jb li olunca 0 tweakla bile hayvan gibi şarj yiyor o yüzden işime lazım olduğunda jb yapıyordum. Youtube cercubeyi müzikkere müzik aktarmak için kullanıyordum. Jb siz tek sıkıntı mesela YouTube++ reklamsız İçin kullanıyorum her hafta sertifikayı yenilemem gerekiyor benim. Hâla bu sürümde kalmamın nedeni hepsinde olmamakla birlikte her güncelleyişte şarj çok hızlı gidiyor ve telefon dediğiniz gibi yavaşlıyor. Ama artık bu sürümde kalmanın manası kalmadı. Ne indirsem iOS 11 lazım diyor. Adamlar işini biliyor 😬
[automerge]1562768066[/automerge]
Şu an 12.3 ve 12.3.1 açık ve galiba imzalar kapanmadan shsh kaydı almadıysanız döndüremiyorsunuz o işler tam olarak nasıl bilmiyorum ben de 6 plus kullanıyorum ios 13 gelir diye düşünerek 12’ye güncelledim 12.2’deyim 12.3.1’e de gelir diyorlar videoları var bu jb ile ilgilenenlerin. Yine de güncellememiştim zaten güncelledikçe telefon yavaşlıyor diye. Şimdi size 12.3.1 değil de 12.3’e geçin desem sonra jb gelmezse suçlu olurum o yüzden aradığınız cevabı bulmak biraz şans işi ben olsam 12.3’e imzalar kapanmadan güncellerdim 😁. 12.4 çıkınca zaten kapatırlar 12.3’ü. 12.4’ün 6.betası çıktı anca çıkar 12.4.1 gibi bir sürümün gelme ihtimali düşük gibi zaten şurada 1.5 ay sonra 13 yayınlanacak. Son sürüm 12.4 muhtemelen.
Güncelleyinve jb gidecek ama kalıntılar kalacak güvenli basıl güncellerim Bilgini var mı ? 😄

Son düzenleme:
iPhone 6 kullanıcısı olarak size birkaç öneride bulunmak istiyorum:
- Cihazın her geçen sürümde yavaşladığı konusunda hemfikiriz fakat iOS 11'den sonrası ayrı bir olay.
Şöyle ki; iPhone 5S-6-6+ cihazlar, yani 6S'ten öncesi iOS 11 ve sonrasında ciddi bir yavaşlama ve performans kaybı yaşıyor. Bu sebeple sürümü yükseltmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. iOS 10.3.3 cihazınız için güzel bir sürüm.

Jailbreak haberleriyle alakalı olarak şunu söyleyebilirim; iPhone 5S ve 6 cihazlar, muhtemelen sizin cihazınız da (6+) dahil, iOS 12.x sürümlerinde Jailbreak yapıldıktan sonra ciddi bir yavaşlama söz konusu. Maalesef ki son zamanlarda orijinal sisteminde bile yavaş olan bu cihazlar, Jailbreak yapıldıktan sonra daha kötü hale geliyor.
Yakın zamanda Jailbreak ile alakalı bir sürü haber yapıldı, iOS 13 root erişimi sağlandı gibisinden, daha önceki mesajlarda da bahsedildiği gibi Jailbreak pek uzak görünmüyor. Bu aşamada yapmanız gereken, iOS 12.x son sürüm yayınlanana kadar beklemek olmalı. iOS 13 eski cihazlara gelmeyeceği için, Jailbreak iOS 12.x son sürüme yayınlandığı zaman, cihaz bozulana kadar tekrar tekrar 12.x son sürüme sıfırlama ve tekrar Jailbreak yapabilme fırsatınız olacak.
Uygulama desteği çok canınızı sıkmıyorsa, ki sıkıyor sanıyorum. iOS 10.3.3 sürümünde kalmak faydanıza.

SHSH2 // FutureRestore konusunda ise;
sitesinden, son 12.x sürümü çıkana kadar düzenli olarak SHSH2 kayıtlarınızı alın. iOS 12.x son sürüme Jailbreak geldiği zaman, SEP ve BaseBand uyumlu olan istediğiniz 11.x veya 12.x sürüme düşme fırsatınız da olabilir.

Son düzenleme:
Geri