iPhone 6 jailbreak önerisi lütfen

Mehmet_efe

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar.
Ben 7 senedir iPhone 6 kullanıyorum ve jailbreak yapmak istiyorum. En istikrarlı en güvenilir hangisidir? Banka uygulamalarını güvenle kullanabildiğim hangisidir ve mümkünse Türkçe olan varsa yüklemek istiyorum. iOS 12.5.6 yüklü şu an.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

12,5,6 için uncover deneyin. eger olmazsa checkrain. 12.5.5 den yukarı son güncellemeyi yapmışsınız. deneyerek bilgi verebilirsiniz.
not: türkçe jailbreak aracı zor bulursunuz. bütün bilgiler sitemizde mevcuttur. iyi forumlar.

Ben hiç anlamadığım için sormuştum. Araştıracağım ama neyi araştıracağımı bilmiyorum. Siz bana bir link verseniz yüklesem ona göre şu eksik bu iyi gibi ilerlesem daha iyi olmaz mı?
12,5,6 için uncover deneyin. eger olmazsa checkrain. 12.5.5 den yukarı son güncellemeyi yapmışsınız. deneyerek bilgi verebilirsiniz.
not: türkçe jailbreak aracı zor bulursunuz. bütün bilgiler sitemizde mevcuttur. iyi forumlar.

Ben hiç anlamadığım için sormuştum. Araştıracağım ama neyi araştıracağımı bilmiyorum. Siz bana bir link verseniz yüklesem ona göre şu eksik bu iyi gibi ilerlesem daha iyi olmaz mı?
dostum selam, benimde cihaz ip6 ve checkra1n ile jbledim şu an sıkıntı yok ,ben bankacılık kullanmıyorum ama jailbreakliyken bankacılık yapmanın çok da iyi olduğunu düşünmüyorum (crackli tweakler kullandığım için) . Türkçe değil belirtiyim , checkrain ile yapman daha iyi olur bence (bende kullandığım için söylüyorum)
[automerge]1664902346[/automerge]

burdan programı indir , kur
toolbox kutusunda jailbreak seçeneği var ordan checkra1n e bas boş bir flaşa imajı yazdır ve bilgisayarını flaş bellekten başlat sonrasında start diyip gösterdiği adımları uygula
[automerge]1664902569[/automerge]
ya da bununla uğraşmamam dersen iremovalpro yu kullanabilirsin , link
kur ve sol tarafta jailbreak menüsü var ona tıkladığında cihazın jb lenmiş olur
takıldığın yerde sorabilirsin bu da videonun linki
[automerge]1664903354[/automerge]
bu da 3utoolsun video linki

Ekli dosyalar

• Screenshot (41).png
    Screenshot (41).png
    88.6 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
her konuya bakmalısınız. hangi tweak neye yarıyor hangi repoda bulunur öğrenmelisiniz. repo yükledikten sonra tweak için ekstra başka tweak vs var mı hangi repoda sağlamı bulunur vs bir ton iş var. tek tek anlatmamak adına bu site kuruldu. hemen hemen bilgi arayıp da bulamadığınız konu yoktur. ilk jailbreak aktif etmeyi uncover ile deneyin. sonra gerekli tweakler. sonra olmazsa olmaz tweakler. sonra ihtiyacınıza yönelik tweakler. sonra eğlence vs kafanıza göre özelleştirme tweakleri diye gider durur. siz ne için jailbreak yapacaksınız önce onu bi belirleyin. sonrasında o yönde ilerlersiniz. iyi forumlar.

dostum selam, benimde cihaz ip6 ve checkra1n ile jbledim şu an sıkıntı yok ,ben bankacılık kullanmıyorum ama jailbreakliyken bankacılık yapmanın çok da iyi olduğunu düşünmüyorum (crackli tweakler kullandığım için) . Türkçe değil belirtiyim , checkrain ile yapman daha iyi olur bence (bende kullandığım için söylüyorum)
[automerge]1664902346[/automerge]

burdan programı indir , kur
toolbox kutusunda jailbreak seçeneği var ordan checkra1n e bas boş bir flaşa imajı yazdır ve bilgisayarını flaş bellekten başlat sonrasında start diyip gösterdiği adımları uygula
[automerge]1664902569[/automerge]
ya da bununla uğraşmamam dersen iremovalpro yu kullanabilirsin , link
kur ve sol tarafta jailbreak menüsü var ona tıkladığında cihazın jb lenmiş olur
takıldığın yerde sorabilirsin bu da videonun linki
[automerge]1664903354[/automerge]
bu da 3utoolsun video linki
Çok teşekkür ederim. Buradan başlayım gerisi gelir inş. Ama tek sorun bankacılık işlemleri kesin yapmam lazım. Dil desteğini falan çözeriz bi şekilde ama banka olmuyorsa hiç başlamayım.
İlk bahsettiğiniz yöntem telefonu kapat aç gitmez dimi sürekli kalsın istiyorum. Her şey için tekrar teşekkürler.
[automerge]1665079470[/automerge]
her konuya bakmalısınız. hangi tweak neye yarıyor hangi repoda bulunur öğrenmelisiniz. repo yükledikten sonra tweak için ekstra başka tweak vs var mı hangi repoda sağlamı bulunur vs bir ton iş var. tek tek anlatmamak adına bu site kuruldu. hemen hemen bilgi arayıp da bulamadığınız konu yoktur. ilk jailbreak aktif etmeyi uncover ile deneyin. sonra gerekli tweakler. sonra olmazsa olmaz tweakler. sonra ihtiyacınıza yönelik tweakler. sonra eğlence vs kafanıza göre özelleştirme tweakleri diye gider durur. siz ne için jailbreak yapacaksınız önce onu bi belirleyin. sonrasında o yönde ilerlersiniz. iyi forumlar.
Hocam haklısınız ama arama özelliği çok kötü formun. Aramak istediğiniz cümle veya kelimeyi komple formun metinlerinden arıyor başlıkta arasa ve güncel kalmak için en yeniden başlasa daha hoş olur. Diğer türlü ilgili ilgisiz her şey buluyor.

merhabalar. googlede bir tweak aratıp mesela jailbreaktr yazarsan bizim sitede konusu bulunur.
iyi forumlar.

jailbreakli telefonu açıp kapatırsanız jailbreak gider
jailbreaki hangi uygulamayla yaparsanız yapın istediğiniz tweakler yüklenir

Silinmeyen bi şey yok mu? Sürekli bununla uğraşamam. 😊
Sanirim bu mumkun degil 😩
[automerge]1665336368[/automerge]
Telefonu kapatip napican onu pek anlamadim ama telefonu kapatmazsan ve uyumsuz tweak yuklemezsen tekrar jailbreak yapmak zorunda kalmazsin 😘

Son düzenleme:
Sanirim bu mumkun degil 😩
[automerge]1665336368[/automerge]
Telefonu kapatip napican onu pek anlamadim ama telefonu kapatmazsan ve uyumsuz tweak yuklemezsen tekrar jailbreak yapmak zorunda kalmazsin 😘
Bunca insan hiç telefonunu kapatmıyor mu yani? çok ilginç gerçekten 😄 şarjı da mı bitmiyor. Aman tanrımmmm 😄

Bunca insan hiç telefonunu kapatmıyor mu yani? çok ilginç gerçekten 😄 şarjı da mı bitmiyor. Aman tanrımmmm 😄
Evt maalesef 😩😂
[automerge]1665343596[/automerge]
Sarj mi dayanir iphoneye
[automerge]1665343646[/automerge]
Bari last drops10 indirde jb gitmesin 😎

Evt maalesef 😩😂
[automerge]1665343596[/automerge]
Sarj mi dayanir iphoneye
[automerge]1665343646[/automerge]
Bari last drops10 indirde jb gitmesin 😎
Vazgeçtim yüklemeyeceğim. Banka giremiyorumuşum ve kapatıp açınca gidiyormuş. Her şeyi tam istediğin gibi ayarladıktan sonra bi telefon kapanacak haydi dön başa 😏 bankaya girmek için kapat aç gir sonra jb yap falan yazarken yoruldum yaparken düşünemiyorum bile 😑

Geri