Kendisi yapmıyormuş derken nasıl yaniApple nin orjinal bataryası zaten yokmuş biraz araştırdım yan sanayi denilen yerlerde yapiyormuş zaten apple dün gece YouTube de bir teknoloji forumumda dinledim kendisi yapmıyor Muş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sonradan orjinal batarya almaya çalışırsan orjinal batarya piyasaya sunmuyormuş sadece telefonla gelen orjinal miş diyorlar ne kadar doğru ne dar yalan Allah bilirKendisi yapmıyormuş derken nasıl yani
Ne yani Apple serviste iPhone’lara takacakları pilleri AliExpress’ten falan mı sipariş ediyorSonradan orjinal batarya almaya çalışırsan orjinal batarya piyasaya sunmuyormuş sadece telefonla gelen orjinal miş diyorlar ne kadar doğru ne dar yalan Allah bilir
Ne yani Apple serviste iPhone’lara takacakları pilleri AliExpress’ten falan mı sipariş ediyor![]()
Apple asla kendi ürettirdiği bataryaları servis dışında kullanımına izin vermiyor. Yani Apple servisi dışında takılan bütün bataryalar Apple’ın ürettirdiği bataryalardan değil yani.Bilmiyorum fakat yan sanayi batarya yakılıyor diyorlar dediğim gibi dün akşam YouTube de dinledim