iPhone 6 12.5.5 JB kurma YARDIM

JAINEX

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar ilk defa jailbreak kurucam unc0ver üzerinden kurmayı düşünüyorum PC yok kurmadan önce ve kurduktan hemen sonra yapmam gereken önemli bir şey var mı JB hakkında hiç bilgim yok uyumlu tweak falan bulamazsam nolur?

Lütfen bilgili arkadaşlar cevap verirmisiniz?

Cihaz
iPhone 6
Sürüm
12.5.5
Selamlar. o sürüme çoğu tweak zaten uyumlu haldedir. pc siz ancak dev imzalı ipa ile aktif edersiniz. pc ile de windows 10 ile altserver-altstore yöntemi ile yaparsınız. iyi forumlar.

Selamlar. o sürüme çoğu tweak zaten uyumlu haldedir. pc siz ancak dev imzalı ipa ile aktif edersiniz. pc ile de windows 10 ile altserver-altstore yöntemi ile yaparsınız. iyi forumlar.
Youtube da guncel paylasilan videolarda unc0ver ile pc olmadan atiyorlar iphone 6 cihazlara denesem olmazmi en sagliklisi pc ile atmakmi ?

Dev ipa alicak param yok suan.

Arkadaşlar ilk defa jailbreak kurucam unc0ver üzerinden kurmayı düşünüyorum PC yok kurmadan önce ve kurduktan hemen sonra yapmam gereken önemli bir şey var mı JB hakkında hiç bilgim yok uyumlu tweak falan bulamazsam nolur?

Lütfen bilgili arkadaşlar cevap verirmisiniz?
chimera deneyebilirsin bende düzgün çalışmıştı

Bendede iphone 6 plus 16gb var o da 12.5.5 ama unc0ver 8.0.2 sürümünde kurmayı deniyorum hata veriyor banada yardımcı olur musunuz

Geri