Çözüldü iPhone 6 İkinci Batarya Tavsiyesi?

Keremers

Yetkili
Moderatör
Bataryamı 2. Senesini doldurunca değiştirmeyi düşünüyorum. Orijinal batarya mı tavsiye edersiniz yoksa deji mi? iPhone 6 deji performansı nasıl? Veya başka bildiğiniz marka?

5 aydır deji kullanıyorum çok da memnunum orjinalinin bundan farkı bana göre yok. Normalden daha fazla milimamperlisini aldım bir sorun yok.
Cihazım iphone 6.

iPhone 6 için ne kadara alıp taktırdınız bataryaları?

Merhaba hangi siteden aldınız atarmısınız

Hangi modelini aldınız?Sitede iphone 6 için birkaçtane model var doğrudan model veya link verirseniz bende diğer telefonum için alıp takacağım kendim.

Dostum bataryanın kapasitesi 2200 mü 1750 mi. N11 yorumlarda kimi 2200 kimi 1750 diyor. Bu güne kadar kullandığın bataryanın performansı nasıl.

1750 olmasına imkan yok. 10 aydır kullanıyorum durum bu.

Ekli dosyalar

• 4F7A64F3-BE15-492F-A0F8-F09E80A5004A.jpeg
    4F7A64F3-BE15-492F-A0F8-F09E80A5004A.jpeg
    117.6 KB · Görüntüleme: 35
IMG_2628.PNGIMG_2686.PNG
iPhone 6 deji batarya 2200mAh modeli. 1 hafta oldu alalı. 1 yıl böyle gitse yeter :)

Hocam dejinin sitesinde iphone 6 batarya stokta yok diyor n11 sitesinde de yok başka marka varmı kalite olarak iyi performans veren bildiğiniz.
Maalesef tek bildiğim ve güvenilir olan bu sanırım.Size tavsiyem piyasadaki orijinal diye geçen çakma ürünleri almayınız. Bence stoklara gelmesini bekleyin.

Maalesef tek bildiğim ve güvenilir olan bu sanırım.Size tavsiyem piyasadaki orijinal diye geçen çakma ürünleri almayınız. Bence stoklara gelmesini bekleyin.
Mail attım yarın öğlen stoklarımızda olacak diye geri döndüler. Değişimi kendim yaparım diyorum ama telefon tamirciye versem ne kadar alırlar takmaya fikriniz varmı

Mail attım yarın öğlen stoklarımızda olacak diye geri döndüler. Değişimi kendim yaparım diyorum ama telefon tamirciye versem ne kadar alırlar takmaya fikriniz varmı
Ben alirxpress den orijinal bant almıştım değiştirmek için. Deji bataryanın yanında telefonu açmak için gerekli aletleri veriyor zaten. Değiştirmek çok zor değil. Ama tamirciye getiririm diyorsan bu bant büyük ihtimal yoktur. Farklı bir bant ile yapıştırırsa bir daha değiştirmek için bataryayı parçalaman gerekir :) Fiyat hakkında fikrim yok.
IMG_3605.PNG

Ben alirxpress den orijinal bant almıştım değiştirmek için. Deji bataryanın yanında telefonu açmak için gerekli aletleri veriyor zaten. Değiştirmek çok zor değil. Ama tamirciye getiririm diyorsan bu bant büyük ihtimal yoktur. Farklı bir bant ile yapıştırırsa bir daha değiştirmek için bataryayı parçalaman gerekir :) Fiyat hakkında fikrim yok.
Ekli dosyayı görüntüle 8290
Değişim için kit hediyesi var ama bant içinde varmı bilmiyorum .Sipariş verdim bakalım hayırlısı artık

Geri