Nasıl yapılıyor? Windows PC ile oluyor mu? Sadece 10.3.3 sürümü için mi geçerli bu yöntem? İstenilen herhangi bir sürümde de yapılabilir mi?Geliştirici Vieux Sağolsun :)
Github'ta Vieuz Adında Geliştirici Shsh kaydı olmadan downgrade işlemine izin veriyor.Sadece 10.3.3 için geçerli ve Mac işletim sistemlerinde daha verimli çalışıyor.Sanal makine ilee ben yapamamıştım.Nasıl yapılıyor? Windows PC ile oluyor mu? Sadece 10.3.3 sürümü için mi geçerli bu yöntem? İstenilen herhangi bir sürümde de yapılabilir mi?
hocam ios12 ile karsilastirma yaparsak hangisi daha iyiGeliştirici Vieux Sağolsun :)
Hocam tek dezavantajı programların çoğu yüklenememesi onunda cözümü internetlerde mevcut.Atıyorum instagram şu an versiyon 168 iphone 5s 10.3.3 te instagram versiyon 100.ve daha hızlı akıcı çalışıyor en azından.Onun dışında deneyimleyecez yıllar oldu ios 10.3.3'ü görmeyeli :)hocam ios12 ile karsilastirma yaparsak hangisi daha iyi
elime mac geçtiği zaman anında yapıcamHocam tek dezavantajı programların çoğu yüklenememesi onunda cözümü internetlerde mevcut.Atıyorum instagram şu an versiyon 168 iphone 5s 10.3.3 te instagram versiyon 100.ve daha hızlı akıcı çalışıyor en azından.Onun dışında deneyimleyecez yıllar oldu ios 10.3.3'ü görmeyeli :)
Zaten Mac Aldığın Zaman Bütün Downgrade Olayları Sende Sıkıntısızelime mac geçtiği zaman anında yapıcam
evet ya geliştiriclerin hepsi mac üstünde çalıştığı için sadece orda downgrade işlemi oluyoZaten Mac Aldığın Zaman Bütün Downgrade Olayları Sende Sıkıntısız
Mis Kebapbende 9.3.2 var gerek yok :)