Neler yeni

iphone 5 whatsapp nasil calistirilil

emirdagli

Aktif Üye
JailbreakTR
selam arkadaslar

iphone 5 yedek telefon olarak kulaniyordum ve whatsapp i yüklüydü cocuk okula giderken kulaniyordu

artik destegi cekmisler ve whatsapp acdigimda günceleyin yaziyo yanliz güncelenmiyo

bir cözüm var mi bildiginiz???

çalıştıramazsınız hocam cihaz değiştirmeniz gerek.

hadi ya :-( eski telefon diye cocuklara veriyordum apple bunu kötü yapdi... mileti yeni telefon almaya yönlendiriyo...

samsung s3 var cok eski yavas ama her uygulama calisiyo...

hadi ya :-( eski telefon diye cocuklara veriyordum apple bunu kötü yapdi... mileti yeni telefon almaya yönlendiriyo...

samsung s3 var cok eski yavas ama her uygulama calisiyo...
Bu sefer sorumlu Apple değil, WhatsApp'ın kendisi, iOS 12 ve altındaki sürümlere desteği çektiler. Zaten danışıklı dövüş, sürekli bir girdap içindeyiz. Telefon üreticileri ya da uygulama geliştiricileri bizleri sürekli yenisini almaya zorluyor. Neyse ki bizleri, telefon özelliğinden mahrum bırakmıyorlar. (:

Bu sefer sorumlu Apple değil, WhatsApp'ın kendisi, iOS 12 ve altındaki sürümlere desteği çektiler. Zaten danışıklı dövüş, sürekli bir girdap içindeyiz. Telefon üreticileri ya da uygulama geliştiricileri bizleri sürekli yenisini almaya zorluyor. Neyse ki bizleri, telefon özelliğinden mahrum bırakmıyorlar. (:

eldeki telefonlar cöp oluyo bu sekilde malesef eski nokia lardan farki kalmiyo :)

samsung s3 var tarihi eser sayilir ve cok yavas ama app lerin cogu calisiyo :)

Jb yaparak lowerinstall tweak ile ios sürüm yüksek gösterilirse çalışabilir, filza dan whatsapp sürümü de yüksek gösterilebilir denemek lazım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jb yaparak lowerinstall tweak ile ios sürüm yüksek gösterilirse çalışabilir, filza dan whatsapp sürümü de yüksek gösterilebilir denemek lazım.

Bu yöntemi deneyebildiniz mi bende de yedek iphone 5 var carplay olarak kullanacaktım hiçbir app inmiyor

jb yüklüydü imzalama süresi gitti suan jb yi nasil yüklüyecegim onu bilmiyorum... 3utools dan kolayca yüklüyordum ama olmuyo ordan artik

Geri