iosninja.io da var.Selamlar arkadaşlar, biliyorsunuz ki; cydia impactor bu aralar sorunlu ve h3lix'in son sürümü olan RC6'nın bilgisayarsız halini bulamadım var mıdır internette lütfen çok acil şimdiden teşekkür ediyorum.
denedim ama inmiyoriosninja.io da var.
Bende sürekli hata veriyor çözümü nedir anlatırsanızBende impactor gayet iyi çalışıyor sizde niye çalışmıyor
Sizce bu cydia impactor mu? isminin reprovision olması cydia impactor olmadığı için gerekli kanıtı sunuyor bence. Bilgisayardan telefona uygulama kurduğumuz araçtan bahsediyor arkadaşlar.Valla çözümünü bilmiyorum ama ben telefondan yapıyorum reprovision programı ile. Geçenlerde yine hata veriyordu bugün güncelledim tekrar imzalamaya başladı.
Ekli dosyayı görüntüle 15077
13.2.2 nin imzası açıkken ona geçip jailbreak yapmak yerine neden ısrarla 13.2.3 e jailbreak nasıl yaparım diye soruyorsunuz?Selamun Aleyküm ios 13 2.3 jailbreak nasıl yüklenir youtube birçok bununla ilgili videolar var yapabilen veya dogru bir site video önericek varmı ?
13.2.2 nin imzası açıkken ona geçip jailbreak yapmak yerine neden ısrarla 13.2.3 e jailbreak nasıl yaparım diye soruyorsunuz?
3utools 10.3.4 desteği yok jbEğer bilgisayarla yapacaksan şu anda 3u Tools çalışıyor Bildiğim kadarıyla bilgisayarsız olmuyor diye biliyorum.
Az önce yaptım. Deneyin!3utools 10.3.4 desteği yok jb
harbiden olduAz önce yaptım. Deneyin!
eyw hocamHala işe yarıyor mu iphone 5 ios 10.3.4 içinÖnemli değil kolay gelsin.
EvetHala işe yarıyor mu iphone 5 ios 10.3.4 için