Y yasi6987 Kayıtlı Üye JailbreakTR 30 Ocak 2018 #1 iki gündür telefonum kapalıydı jailbreakli bügün telefonu açtığımda cihaz açılıp elma logosu çıkıp 10 saniye sonra kapanıyor tekra power tuşuna basim açılıyor yine 10 saniye sonra kapanıyor sürüm 8.4.1
iki gündür telefonum kapalıydı jailbreakli bügün telefonu açtığımda cihaz açılıp elma logosu çıkıp 10 saniye sonra kapanıyor tekra power tuşuna basim açılıyor yine 10 saniye sonra kapanıyor sürüm 8.4.1
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 30 Ocak 2018 #2 Sensiz27: iki gündür telefonum kapalıydı jailbreakli bügün telefonu açtığımda cihaz açılıp elma logosu çıkıp 10 saniye sonra kapanıyor tekra power tuşuna basim açılıyor yine 10 saniye sonra kapanıyor sürüm 8.4.1 Genişletmek için tıkla ... Uyumsuz Tweak var içerde, safe Moduna al ve son bir iki Tweak sil yada sıfırdan temiz 8.4.1 kur
Sensiz27: iki gündür telefonum kapalıydı jailbreakli bügün telefonu açtığımda cihaz açılıp elma logosu çıkıp 10 saniye sonra kapanıyor tekra power tuşuna basim açılıyor yine 10 saniye sonra kapanıyor sürüm 8.4.1 Genişletmek için tıkla ... Uyumsuz Tweak var içerde, safe Moduna al ve son bir iki Tweak sil yada sıfırdan temiz 8.4.1 kur
Y yasi6987 Kayıtlı Üye JailbreakTR 30 Ocak 2018 #3 safe mada almak istimde alamıyorum açılıp geri kapanıyor ekranı açtığımda 10 saniye sürmeden cihaz tamamen kapanıyor onun için safe moda alamıyorum
safe mada almak istimde alamıyorum açılıp geri kapanıyor ekranı açtığımda 10 saniye sürmeden cihaz tamamen kapanıyor onun için safe moda alamıyorum
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 30 Ocak 2018 #5 Sensiz27: ekranı açtığımda 10 saniye sürmeden cihaz tamamen kapanıyor onun için safe moda alamıyorum Genişletmek için tıkla ... Cihazı yeniden başlat, elma ekrana geldiği zaman Ses kısma tuşunu basılı tut taki Cihaz açılana kadar Sonra Cydia gir ve son Tweak sil
Sensiz27: ekranı açtığımda 10 saniye sürmeden cihaz tamamen kapanıyor onun için safe moda alamıyorum Genişletmek için tıkla ... Cihazı yeniden başlat, elma ekrana geldiği zaman Ses kısma tuşunu basılı tut taki Cihaz açılana kadar Sonra Cydia gir ve son Tweak sil
Y yasi6987 Kayıtlı Üye JailbreakTR 30 Ocak 2018 #6 bu dediklerini yapamıyorum cihaz kendini kapatıyor
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 30 Ocak 2018 #7 Sensiz27: bu dediklerini yapamıyorum cihaz kendini kapatıyor Genişletmek için tıkla ... 10.3.3'e restore et ve 8.4.1'in Yanlış veya uyumsuz Tweak kurma
Sensiz27: bu dediklerini yapamıyorum cihaz kendini kapatıyor Genişletmek için tıkla ... 10.3.3'e restore et ve 8.4.1'in Yanlış veya uyumsuz Tweak kurma
Y yasi6987 Kayıtlı Üye JailbreakTR 30 Ocak 2018 #8 yani açılıp 10saniye sürmeden cihaz tamamen kapanıyor tekrar açıp yine kapanıyor sürekli elmada kalmıyor bunu düzeltmenin yolu yokmu tekrardan restore etmek istemiyom
yani açılıp 10saniye sürmeden cihaz tamamen kapanıyor tekrar açıp yine kapanıyor sürekli elmada kalmıyor bunu düzeltmenin yolu yokmu tekrardan restore etmek istemiyom
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 30 Ocak 2018 #9 Sensiz27: bunu düzeltmenin yolu yokmu tekrardan restore etmek istemiyom Genişletmek için tıkla ... SSH bağlantısı ile o tweaki silebilirsin ama sen yapamazsın uzun iş, yukarda dediğim gibi yap çok uyumsuz Tweak yüklemişsin
Sensiz27: bunu düzeltmenin yolu yokmu tekrardan restore etmek istemiyom Genişletmek için tıkla ... SSH bağlantısı ile o tweaki silebilirsin ama sen yapamazsın uzun iş, yukarda dediğim gibi yap çok uyumsuz Tweak yüklemişsin