Merhabalar Cydia İmpactor çalışmadığı için jailbreak uygulamasını 3utools ile yüklüyordum bugün o da hata veriyor nasıl yükleyebilirim Phoenix Jailbreak'i?
Yok maalesefZiyaretçilere kapalı Giriş yap
Bu linkten senin sürümüne uygun jailbreak varsa indir
Merhabalar Cydia İmpactor çalışmadığı için jailbreak uygulamasını 3utools ile yüklüyordum bugün o da hata veriyor nasıl yükleyebilirim Phoenix Jailbreak'i?
9.3.6Hangi sürümdesin iPhone 4s ile 9.3.5 ?
Ne yani 9.3.6 jb olmuyor mu? Hiçbir yolu kalmadı mı ?---Revoked---
Ne yani 9.3.6 jb olmuyor mu? Hiçbir yolu kalmadı mı ?
Yok hocam olmuyor. Apple server hatası veriyor.Dün 3UTools ile 9.3.5'de jailbreak yapmak isterken hata aldım. 9.3.6'da kesin oluyorsa güncelleyeyim mi ?
aynen öyle, jb yöntemlerinden herhangi biri aktif olursa lütfen buraya yazalımŞu anda başka bir yol çıkana kadar jailbreak yapmak mümkün değil gibi duruyor.
Şuan 3Utools genel olarak çoğu sürümde o hatayı veriyor ios 10 da da vermişti bende. Beklemekten başka yapacak birşey yok gibi 3Utools u güncel tutun ara ara deneyin elbet bir gün düzelecektir.Dün 3UTools ile 9.3.5'de jailbreak yapmak isterken hata aldım. 9.3.6'da kesin oluyorsa güncelleyeyim mi ?
teşekkürler ,Evet arkadaşlar uzun bir bekleyiş sonrası iphone 4s'imi (ios 9.3.6) jailbreak yapabildim. Videodaki adımları harfi harfine takip edin başaracaksınız. Faydalanmanız için paylaşmak istedim teşekkürler..
Bende aynı hata.teşekkürler ,
çok denedim ama hep aynı hatayı alıyorum
WinHttpSendRequest: 12007: Sunucu adı veya adresi çözümlenemedi