Neler yeni

iphone 14 pro 17.4.1 jailbreak

Sayf7pxs

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaslar iphone 14 pro ios 17.4.1 jailbreak yapılabiliniyor mu? İngilizce kaynaklarda gereksiz ve dolandırıcı onlarca site var. Deneyimi olanlar paylaşabilir mi?

Temmuz olmuş kimse buna birşey yazmamış yotubede var kardeş trollstore ile yapılıyor bende şuan 14 promax aldım ona yapma aşamasındayım tamda senin istediklerini yapacam belkide sen bulmuşsundur yapmışsındır

Temmuz olmuş kimse buna birşey yazmamış yotubede var kardeş trollstore ile yapılıyor bende şuan 14 promax aldım ona yapma aşamasındayım tamda senin istediklerini yapacam belkide sen bulmuşsundur yapmışsındır
IOS 17.4.1'e jailbreak henüz çıkmadı. İnternettekiler sahte.

t r ap ple de stek sistesinde okkookan diye bir arkadaştan geliştirici hesabı satın aldım jailbreak varmış gibi herşeyi yükleyebiliyorum tavsiye ederim bu site bitmiş konular milattan kalma kimse cevap vermiyor mail temizliği yaparken gördüm cevap vereyim dedim işin görülsün.

t r ap ple de stek sistesinde okkookan diye bir arkadaştan geliştirici hesabı satın aldım jailbreak varmış gibi herşeyi yükleyebiliyorum tavsiye ederim

Biliyorum orada üyeyeyim yazışıyorum şuan 17.5.1 için ıpa arıyorum site önerin varsa alabilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biliyorum orada üyeyeyim yazışıyorum şuan 17.5.1 için ıpa arıyorum site önerin varsa alabilirim

okanın telegram kanalı var güncel ipa paylaşıyor ufak bir ücret karşılığında kanala katılabiliyorsun

Bende troll store yüklü Şu an ben de XsMAX var 14 versiyonunda
14 pro Max için yükleme yapmam lazım ancak Telegram hesabına giremiyorum Okan’a da site üzerinden mesaj yazıyorum Okan’da senin ücret vermene gerek yok zaten yükle misin dedi benim şu anda sadece tek ihtiyacım iPa watusiyi nerden indirdin

Geri