C
clkgkmn
Guest
Herkese selam arkadaşlar konusu belki açılmıştır ama muallakta kalmamak sıkıntı olmaması ve tam sağlıklı bilgi için konu başlığında belirttiğim 12 mini 14.2 için stabil jailbreak aracı hangisidir teşekkürler
ıPhone 12 de A14 işlemci olduğu için jailbreak olmuyor.Herkese selam arkadaşlar konusu belki açılmıştır ama muallakta kalmamak sıkıntı olmaması ve tam sağlıklı bilgi için konu başlığında belirttiğim 12 mini 14.2 için stabil jailbreak aracı hangisidir teşekkürler
TeşekkürlerıPhone 12 de A14 işlemci olduğu için jailbreak olmuyor.
Dostum yanlış bilgi olmasın Unc0ver 12 ve serisi için test edilmiş görüntüsü varıPhone 12 de A14 işlemci olduğu için jailbreak olmuyor.
O zaman muhtemelen 12 minide olur12 pro max 14.3 yüklü unc0ver ile yapılıyor kullanıyorum bilginiz olsun.
Eğer 14.2 sürümü yüklü ise kesin olurO zaman muhtemelen 12 minide olur
14.2.1 var muhtemelen deneme yapıcam en kısa zamanda bakalım haberdar ederim sonucuEğer 14.2 sürümü yüklü ise kesin olur
Aynen jb yapayım daha önce satın almıştım tekrar aynı işlemleri yapabiliriz teşekkür ederim dönüş sağlıcamcihazınıza uncover ile jb yapabilirsiniz. dev ipa almak isterseniz yardımcı olabilirim. 0535 463 01 78 wp telegram sms vs iletişim kurabiliriz.