aliercan Aktif Üye JailbreakTR 14 Haz 2020 #1 Merhaba bugun deyis tokus yaptim iphone 11 pro max aldim surumu 13.5.1 jb varmi 13.5 done oluyrumu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba bugun deyis tokus yaptim iphone 11 pro max aldim surumu 13.5.1 jb varmi 13.5 done oluyrumu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 14 Haz 2020 #2 aliercan: Merhaba bugun deyis tokus yaptim iphone 11 pro max aldim surumu 13.5.1 jb varmi 13.5 done oluyrumu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Malesef Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aliercan: Merhaba bugun deyis tokus yaptim iphone 11 pro max aldim surumu 13.5.1 jb varmi 13.5 done oluyrumu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Malesef Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aliercan Aktif Üye JailbreakTR 14 Haz 2020 #3 Mer checkra1 ile. Yaparmiyim yada olurmu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 14 Haz 2020 #4 aliercan: Mer checkra1 ile. Yaparmiyim yada olurmu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Checkra1n donanımsal bir jb olduğu için en son ı phone X i destekliyor.11 pro Mac a olmaz malesef Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aliercan: Mer checkra1 ile. Yaparmiyim yada olurmu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Checkra1n donanımsal bir jb olduğu için en son ı phone X i destekliyor.11 pro Mac a olmaz malesef Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi