Neler yeni

iPhone 11 14.4 SHSH kaydı ile 14.3'e düşürme hk.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhmt91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhmt91

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
iPhone 11 14.4 SHSH kaydı ile 14.3'e düşürme hakkında sorularım var arkadaşlar.
1. si üstteki soru.
2. si ise eğer böyle bir durumun olma olasılığı var ise bana video görsel olur ya da bi döküman hangi yolları izlemem hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Cihaz
iPhone 11
Sürüm
14.4
Merhabalar. sürüm düşürebilmeniz için bulunduğunuz sürümde sizin cihazınıza uygun jb olması şart.
iphone x olsaydı mesela.... checkrain ile jb yapılır. sonrasında 14.3 imzanız sağlamsa düşüş yapılırdı. Sizin cihazınızda 14.4 olduğu için @mhmt91 sürüm düşürmeniz şu anda mümkün değil. @erisaytekin blobsaver programını windows tabanlı bilgisayarınıza indirin ve blobunuzu alın. iyi forumlar.

Merhabalar. sürüm düşürebilmeniz için bulunduğunuz sürümde sizin cihazınıza uygun jb olması şart.
iphone x olsaydı mesela.... checkrain ile jb yapılır. sonrasında 14.3 imzanız sağlamsa düşüş yapılırdı. Sizin cihazınızda 14.4 olduğu için @mhmt91 sürüm düşürmeniz şu anda mümkün değil. @erisaytekin blobsaver programını windows tabanlı bilgisayarınıza indirin ve blobunuzu alın. iyi forumlar.
bende x var simdi ben ios 14.4 e guncelleyib jailbreak yapa bilirmiyim?

checkrain metoduyla yapabilirsiniz. Forumda konusundan bakabilirsiniz. Bilgisayar gereklidir.

Geri