Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar arkadaşlar sürekli iphone doğrula bildirimi alıyorum gereken işlemi yapınca sürekli onay bekliyor yazıyor ve değişen birşey olmuyor bu sinir bozucu uyarıdan nasıl kurtulurum
e Jailbreak yoksa bunu çözmen için sana nasıl tavsiye vereceğiz ki kendin bi şekilde çözmen gerekecek bu arada şu iki konuya göz atmanı tavsiye ederim.
Arkadaşlar Reddit'te Koreli bir arkadaşımız imzaları sürekli açılıp kapanan 12.1.1 Beta 3 sürümüne geçiş yapmak isteyenler için bir rehber hazırlamış.Forumda rehber İngilizce olduğu için yardım isteyen arkadaşlarımızı gördüm bu sebeple Türkçe'ye çevirmek istedim fakat bu rehberi hazırlayan...
Merhaba arkdaşlar , FutureRestore işlemi için başka bir alternatif olan bu yöntemi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Daha önce başka yöntemlerde paylaştık ancak bunun kullanım açısından daha kolay olacağını ve herkesin zorlanmadan bu işlemi yapabileceğini düşünüyoruz. Bu işlem sadece 64Bit...