Y Yusuf.16 Kayıtlı Üye JailbreakTR Perşembe saat 20:03'de #1 iPad var arkadaşım nulls brawl diye oyun yükle demişti APK olarak var bende ama tabletten daha güzel olur nasıl yükleyebilirim? 24115RA8EG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iPad var arkadaşım nulls brawl diye oyun yükle demişti APK olarak var bende ama tabletten daha güzel olur nasıl yükleyebilirim? 24115RA8EG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
murat JailbreakTR Administrator Perşembe saat 22:31'de #2 Merhaba, iOS’a APK veya tam tersine kuramazsınız. Jailbreak sayesinde bir sanal ortam oluşturuluyorsa olabilir ama daha önce hiç rastladım
Merhaba, iOS’a APK veya tam tersine kuramazsınız. Jailbreak sayesinde bir sanal ortam oluşturuluyorsa olabilir ama daha önce hiç rastladım
Y Yusuf.16 Kayıtlı Üye JailbreakTR Perşembe saat 22:32'de #3 murat: Merhaba, iOS’a APK veya tam tersine kuramazsınız Genişletmek için tıkla ... Abi IPA dosyası mevcut ama IPA dosyasını nasıl kuracağım onu bilmiyorum Xiaomi Mi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
murat: Merhaba, iOS’a APK veya tam tersine kuramazsınız Genişletmek için tıkla ... Abi IPA dosyası mevcut ama IPA dosyasını nasıl kuracağım onu bilmiyorum Xiaomi Mi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
murat JailbreakTR Administrator Perşembe saat 22:35'de #4 Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Bununla kurabilirsin. Aşağıda windows için olan mevcut
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Bununla kurabilirsin. Aşağıda windows için olan mevcut
Y Yusuf.16 Kayıtlı Üye JailbreakTR Perşembe saat 22:39'de #5 murat: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Bununla kurabilirsin. Aşağıda windows için olan mevcut Genişletmek için tıkla ... Eyw reis Xiaomi Mi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
murat: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Bununla kurabilirsin. Aşağıda windows için olan mevcut Genişletmek için tıkla ... Eyw reis Xiaomi Mi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi