Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cydia ımpactordan farklı olarak başka araç var mı? ımpactorun saçma hatalarından bıktım çözemedim bir türlü alternatif öneriniz var mı güncel olarak?
NOT: Sadece Windows 10 için geçerlidir. Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere Cydia Impactor uzun bir süredir çalışmıyor ve online Jailbreak yapılan sitelerin çoğunda ya yükleme yapılmıyor ya da imza hemen kapanıyor. Bu durum JB kullanıcılarını oldukça derinden etkilediği için bu konuyu açmak...
NOT: Sadece Windows 10 için geçerlidir. Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere Cydia Impactor uzun bir süredir çalışmıyor ve online Jailbreak yapılan sitelerin çoğunda ya yükleme yapılmıyor ya da imza hemen kapanıyor. Bu durum JB kullanıcılarını oldukça derinden etkilediği için bu konuyu açmak...
Arkadaşlar merhaba cydia ımpactordan farklı olarak başka araç var mı? ımpactorun saçma hatalarından bıktım çözemedim bir türlü alternatif öneriniz var mı güncel olarak?
Arkadaşlar Merhaba Yabancı Forumda Gördüm Paylaşmak İstedim Yardımcı Olursa Deneyen Arkadaşlar Söylesin. Sideloadly Özellikleri (Çevridir) - Ücretsiz veya ücretli bir Apple Geliştirici hesabıyla uygulamaları başka yerden yükleme yeteneği - Kolay ve hızlı yandan yükleme için kimlik...