kullanıyorsan ipa dosyası yükleme pil sağlığı ve diğer donanımlar sen anlamadan çok zarar görür jb sürümüne göte varsa YouTube’da bak iPhone 14.2 sürümüme var jb yap bak keyfine Bu PC'den İmzalama Değilmi?Sideloadly! -Cydia Impactor Alternatifi.! (Güncel.!)
Arkadaşlar Merhaba Yabancı Forumda Gördüm Paylaşmak İstedim Yardımcı Olursa Deneyen Arkadaşlar Söylesin. Sideloadly Özellikleri (Çevridir) - Ücretsiz veya ücretli bir Apple Geliştirici hesabıyla uygulamaları başka yerden yükleme yeteneği - Kolay ve hızlı yandan yükleme için kimlik...www.jailbreaktr.com
oyle bir şey yok hocamBu PC'den İmzalama Değilmi?
[automerge]1608292004[/automerge]
PC'siz Lazım Bana, Telefondan JB'siz İmzalama

ios 14 te ReProvision çalışmıyor bende hesap bilgilerini giriyorum hata veriyor aynı sorunu yaşayan varsa cevaplayabilir miios13 de reprovision ı kullanıyordum ben. İlk olarak ipa yı pc den atıp sonrasında reprovision ile imzalıyordum. Son durumda hala çalışıyor mu bilemiyorum henüz ios14 için jailbreak yapamadım![]()
İos 14 ReProvision Hariç Çalışan Başka Birşey Varmı?ios 14 te ReProvision çalışmıyor bende hesap bilgilerini giriyorum hata veriyor aynı sorunu yaşayan varsa cevaplayabilir mi