Çözüldü Ios Sistem Alanı Çok Fazla Yer Kaplıyor

CAGRI

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba rkran görüntülerinde gözüktüğü gibi sistem yaklaşık 9 GB yer kaplıyor. iOS 11.4 jailbreak’li cihaz kullanıyorum. Sürüm kaybetmek istemiyorum restore etmeden sorunu nasıl çözebilirim?
[automerge]1550603227[/automerge]
Filza’da 4.4 GB boş yer var diyor ancak bu arada...

Ekli dosyalar

• 2550B5AF-7024-4827-AD1A-21227E2FCA4F.jpeg
    2550B5AF-7024-4827-AD1A-21227E2FCA4F.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 25
  • D83FA374-4D7F-49BA-833F-B44BDAF595C5.jpeg
    D83FA374-4D7F-49BA-833F-B44BDAF595C5.jpeg
    34.9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
+1
Merhaba rkran görüntülerinde gözüktüğü gibi sistem yaklaşık 9 GB yer kaplıyor. iOS 11.4 jailbreak’li cihaz kullanıyorum. Sürüm kaybetmek istemiyorum restore etmeden sorunu nasıl çözebilirim?
[automerge]1550603227[/automerge]
Filza’da 4.4 GB boş yer var diyor ancak bu arada...
+1

yetkililer şimdi cevaplar.. Halledilir merak etme.. Ustalar burada...

Download klasörüne bak kardeşim yüksek ihtimal yüklediklerin orda kaldı silmedin yada sildiklerini boşaltmadın filza da çöp kutusu var onu boşalta bas

Download klasörüne bak kardeşim yüksek ihtimal yüklediklerin orda kaldı silmedin yada sildiklerini boşaltmadın filza da çöp kutusu var onu boşalta bas

Maalesef alakası yok. Jailbreak olmayanlarda da bu sorun mevcut.

20gb sistem alanım vardı seçili şekilde taradım hangisinin alanı neden dolu diye download klasörü ve trash dosyaları (geri dönüşüm) doluydu bende böyle çözüm bulmuştum sende tara istersen

20gb sistem alanım vardı seçili şekilde taradım hangisinin alanı neden dolu diye download klasörü ve trash dosyaları (geri dönüşüm) doluydu bende böyle çözüm bulmuştum sende tara istersen

Anlıyorum hocam benim de ilk aklıma o gelmişti ancak hiç bir şey indirmedim. Çöp kutusu ve saire de boş. Hatta acaba ne bu kadar yer kaplıyor diye tüm klasörlere baktım ancak öyle bir şey yok. Filza 4.4 GB boş diyor. Jailbreaksiz cihazlarda da bu sorun mevcut apple’ın daha fazla icloud alanı satın almamız için yaptığınıi ve restoreyle çözüleceğini söylüyor reddittekiler. Ancak başka bir çözüm bulan vardır belki diye buraya sormak istedim.

Benim telefonumda jailbreak yok ama aynı sorunu yaşıyorum.

yarın bunla ilgili konu acacağım çözdüm bu sorunu

Uygulama verilerini hem cihazda hemde icloud da silin , satın alınmış uygulamalar aktif değilse bile arkaplanda hazırda durdurulur onları silin eğer kullanmıyacaksanız..

Icloud yedeğinize bir göz atın, AppStore ve ICloud burda büyük rol oynar.. orijinal Apple uygulamalarını kullanmıyorsanız sadece devredışı bırakmak yada yüklememek yetmez gerekirse tam silin cihaz ve hesabınızdan

JailbreakTR

Uygulama verilerini hem cihazda hemde icloud da silin , satın alınmış uygulamalar aktif değilse bile arkaplanda hazırda durdurulur onları silin eğer kullanmıyacaksanız..

Icloud yedeğinize bir göz atın, AppStore ve ICloud burda büyük rol oynar.. orijinal Apple uygulamalarını kullanmıyorsanız sadece devredışı bırakmak yada yüklememek yetmez gerekirse tam silin cihaz ve hesabınızdan

JailbreakTR
Yaptım ancak hala aynı... Bilgisayara geçince çözebilirsem güncelleyeceğim.

Geri